ZURB: l’empresa que està aprenent constantment

Contents

Una entrevista amb Bryan Zmijewski, director d’instrucció de ZURB

Després de conversar amb Bryan Zmijewski, em va quedar clar que està obsessionat en aprendre constantment i assegurar-se que el mateix és cert per a tots els seus companys ZURB. Fins i tot les seves paraules separades a mi ho reflectien. Va dir que tenia ganes de llegir la publicació final del bloc i veure el que vaig aprendre i em va treure de la nostra entrevista, a diferència de veure com es representaven a ell i a la seva companyia.


En aquesta entrevista comentem com ZURB continua aprenent coses noves i les comparteix amb els seus clients i la comunitat de disseny en general. Nosaltres’També parlaré d’un esdeveniment anual únic on donen la seva expertesa especial per ajudar a les organitzacions benèfiques a assolir els seus objectius.

Una entrevista amb Bryan Zmijewski, director d'instrucció de ZURB

HostAdvice: quan i per què vau decidir formar ZURB?

El meu primer treball real va ser ser un inventor de joguines, així que vaig començar a dissenyar productes físics. Aleshores va arribar Internet i de sobte vaig tenir l’oportunitat de desenvolupar productes més significatius que connectessin i afectessin molta gent.

El repte, per descomptat, és que desenvolupar-se per a les exigències del web molt cicles de desenvolupament més curts.

Vaig fundar ZURB el 1998 i avui tenim uns 30 empleats i som especialistes en el desenvolupament de productes i components digitals. El que normalment vol dir són llocs web complexos amb un component mòbil integral. Donem’implicar-se en els elements de processament del fons.

HostAdvice: què significa el nom de ZURB?

Realment res. Originalment volia ZBDesign (les ZB són les meves inicials), però aquest domini ja estava agafat. Així que vaig anar amb ZURB.

HostAdvice: què significa el nom de ZURB?

HostAdvice: Va passar nou anys com a professor de disseny a la Universitat de Stanford. Com va influir-hi?

La meva atenció a Stanford era la conceptualització de productes. Això realment us ajuda a aprendre sobre vosaltres mateixos, els vostres mitjans de comunicació i el que realment necessiten els vostres usuaris. Sempre he après la importància que és tenir una organització d’aprenentatge: una organització que sempre està aprenent i discutint noves idees.

HostAdvice: Què’és la història que hi ha darrere del títol “Cap d’instigador”?

Veig la meva feina principal com a responsable d’aconseguir que les persones s’enfilin del que han d’aprendre. Suposo que també podríem cridar-ho com a responsable de curiositat de CCO.

HostAdvice: el vostre lloc ho proclama “Nosaltres’Torneu un equip d’experts en disseny de productes en forma de T amb una missió atrevida: canvieu la manera com les persones dissenyen productes i serveis connectats” – Què vol dir exactament això??

Es preveu que tots els membres del nostre equip desenvolupin competències en horitzontal i no només en les seves estretes àrees verticals d’expertesa. En fer-ho, treballem tots junts en equip, en comptes de completar les nostres pròpies tasques individuals “llençant-los sobre la paret.”

HostAdvice: el vostre lloc proclama que & ldquo; Som & rsquo; re un equip d’experts en disseny de productes en forma de T amb una missió atrevida: Canvia la manera com les persones dissenyen productes i serveis connectats & rdquo; - Què vol dir exactament això?

HostAdvice: Quin és el vostre “Disseny progressiu” Metodologia?

El Disseny Progressiu és un sistema d’eines, processos i mètodes construïts a partir de les nostres dues dècades d’experiència que ajuden a les empreses a dissenyar millors productes i serveis. Aporta organitzacions senceres, no només dissenyadores, en el procés de resolució de problemes i per tirar endavant projectes – liderats pel disseny.

En el disseny progressiu, hi ha dos elements principals: un pla de vol i salts. El pla de vol és el procés general: el pla del projecte. Està format per una sèrie de salts. Cada salt és un pas iteratiu de disseny que aborda un problema o problema específic i té una durada de 2-3 dies. Un pla de vol del projecte normalment serà un pla de deu setmanes que consisteix en 20-30 salts.

Els salts dins del pla de vol passen per tres fases diferents:

 1. Ascensor – Emmarcament del problema.
 2. Salt, saltar – Avaluació d’oportunitats.
 3. Terra – Implementació / Producció / Lliurament

HostAdvice: què és el vostre & ldquo; Disseny progressiu & rdquo; Metodologia?

HostAdvice: d’alguna manera, sembla que no hi ha’Tota la novetat del vostre procés, com tornar als fonaments i adherir-los realment.

Ell’en realitat no és tan senzill. Actualment no existeix’t una metodologia estàndard per a la fase de disseny. Tenim les metodologies Lean per centrar-nos en l’usuari i les metodologies àgils per a l’entrega de productes. El nostre Disseny Progressiu ofereix una metodologia estructurada, unificada i interactiva per al producte disseny.

HostAdvice: dius que configureu el vostre negoci per funcionar de quatre maneres autoportants: quines són les quatre maneres?

Els nostres quatre pilars de serveis són:

 1. Estudis – Treballar amb el teu equip per resoldre problemes de disseny de tot tipus
 2. Notable – La nostra plataforma de disseny de productes és compatible amb el disseny progressiu
 3. Fundació – El nostre marc HTML de front-end gratuït i de codi obert gratuït
 4. Universitat – Cursos en línia, per aprendre el disseny del producte al vostre ritme

HostAdvice: dius que configureu el vostre negoci per funcionar de quatre maneres autoportants: quines són les quatre maneres?

HostAdvice: en allò que truques “Parc infantil” ofereix descàrregues gratuïtes de molts dels vostres desenvolupaments tecnològics. Per què fas això? Quins tipus de coses oferiu allà?

Ho fem perquè estem aprenent constantment i provant coses noves. Volem compartir el que som “jugant” amb què puguem aprendre què importen els clients realment.

En general, aquests desenvolupaments són fonamentals en els projectes en què estem treballant. Podem fer-ho sense queixes dels nostres clients, ja que la facturació es basa en un projecte, no en una base horària. D’aquesta manera, obtenen els avantatges de la nostra experimentació i aprenentatge “de franc.”

Els nostres projectes de pati són molt variats i inclouen:

 • Motion UI: una biblioteca per crear transicions i animacions CSS personalitzades
 • Taula de pastissos de pizza: per crear gràfics de tacte responsius per a qualsevol dispositiu
 • Taules de resposta i plantilles de correu electrònic
 • Orbit: un magatzem lliscant jQuery magre

Alguns dels nostres projectes d’esbarjo es graduen en productes reals (de franc i de pagament). Un exemple és Strike, una eina per gestionar llistes de tasques col·laboratives. Per què es diu Strike? “Només heu de lligar-los i fer-los caure!”

El nostre primer, i potser el més reeixit graduat del nostre parc infantil, és Notable: una plataforma de disseny de productes que permet als equips capturar ràpidament i fàcilment pàgines web i donar comentaris. Això ha evolucionat fins a convertir-se en un producte SaaS de ple rendiment que actualment estan utilitzant més de 500 agències.

HostAdvice: com descriuríeu el vostre client típic i el vostre projecte típic?

Treballem en prop de 100 projectes a l’any, dels quals un 80-85% estan basats als Estats Units.

El nostre client / projecte típic és un que té un repte important en el disseny. S’adonen que han de fer alguna cosa nova per fer créixer el seu negoci i estan lluitant per descobrir com avançar el seu negoci. La pregunta fonamental que treballem per respondre és: Com proporcionem més valor al client?

HostAdvice: Cada any, ZURB treballa amb un equip sense ànim de lucre i uns quants voluntaris per desenvolupar ràpidament tota una campanya de màrqueting. Si us plau, digueu-me això.

Anomenem aquest cable ZURB i patrocinem el nostre novè esdeveniment d’enguany. Aquesta és una experiència increïble on treballem durant 24 hores seguides, dedicant tot l’equip i recursos per ajudar a una beneficència específica a assolir els seus objectius actuals. Tenim l’objectiu de tenir un impacte significatiu i hem aconseguit ajudar aquestes organitzacions a recaptar centenars de milers de dòlars i a afectar la vida de milers de persones.

És un període de 24 hores molt intens. L’organització escollida s’ha de comprometre a tenir un equip central de 5-10 persones per participar durant tot el dia, inclòs un interessat que es quedarà i prendrà decisions ràpides. Han d’estar motivats a canviar molt en molt poc temps.

Cadascun dels nostres empleats està involucrat en aquest projecte: des de les 8:00 del dijous al matí fins a les 8:00 del matí, divendres al matí (i després cap a casa per llarg cap de setmana). Tots som pràctics i al final del dia hi ha lliuraments difícils, com ara nous conceptes de campanya i garantia d’impressió..

HostAdvice: Cada any, ZURB treballa amb un equip sense ànim de lucre i uns quants voluntaris per desenvolupar ràpidament tota una campanya de màrqueting. Si us plau, digueu-me això.

HostAdvice: quines són les vostres projeccions per al vostre creixement futur?

Per a mi, el creixement no es tracta d’un percentatge principal, sinó d’un impacte. Volem seguir creixent el nostre lideratge en disseny mitjançant l’ús de la metodologia Disseny Progressiu.

HostAdvice: Com es veu que evoluciona el disseny: en els propers 1, 2 i 5 anys?

Veig que el disseny evoluciona des d’un enfocament de producció cap a un enfocament estratègic, fonamental per al negoci. Encara no hi ha molts sistemes o metodologies per fer-ho realitat, però n’hi haurà. Creiem que el Disseny Progressiu és un primer pas per ajudar les empreses a adoptar el disseny com a procés estratègic.

HostAdvice: Quantes hores al dia treballes habitualment? Què t’agrada fer quan no treballes?

Varia una mica de temporada a temporada. Durant l’any, començo el dia deixant als meus fills a l’escola quan em dirigeixen a l’oficina. Jo’Normalment treballo a l’oficina de 8:45 a 6:30 o 7:30 del vespre, però com a propietari de l’empresa mai deixeu de treballar … Intento trobar l’equilibri adequat i dedicar tant de temps com jo pot amb la meva família i nens. M’agrada jugar a l’esport amb els meus fills i m’encanta la fotografia, sobretot m’agrada capturar (altres persones)’s) fets de la vida.

HostAdvice: si se us demanés que donéssiu l’adreça de la graduació a la classe del 2016, quin seria el vostre missatge?

Wow, això’és una bona pregunta. Els diria que és important experimentar i provar moltes coses diferents. Però don’no ho faci casualment – feu-ho en algun marc amb coherència i compromís, assegurant-vos que sempre esteu avançant. Enmarca el teu aprenentatge en cicles perquè sàpigues cap a on vas.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me