Yoast: el millor producte de la classe SEO

Contents

Una entrevista amb Joost de Valk, fundador & CEO de Yoast

Crec que gairebé tots els desenvolupadors de WordPress coneixen el nom de Yoast (si no el nom de Joost de Valk), ja que el complement SEO de Yoast és bàsicament el complement SEO estàndard per a WordPress. És certament un dels graons de plugins que instal·lo automàticament a cada lloc web de WordPress. En aquesta entrevista, comento amb Joost els canvis en la seva estratègia i enfocament empresarial, els seus plans per a Yoast i com veu el futur dels complements SEO i WordPress.


Una entrevista amb Joost de Valk, fundador i conseller delegat, Yoast

HostAdvice: Abans d’experimentar-vos en Yoast i SEO, expliqueu-me una mica sobre vosaltres mateixos i com arribeu fins on esteu avui..

Em dic Joost de Valk, fundador i conseller delegat de Yoast, pare de tres nois i noies, i marit de Marieke, que dirigeix ​​Yoast al meu costat i el nostre soci de negocis Michiel. Jo’He estat interessat en els ordinadors des de ben jove, llançant el meu primer lloc web als dotze anys el 1994. A principis del 2000’S, també vaig començar a fer blocs, sobretot sobre codificació, HTML i CSS. El 2005 em va enganxar l’error de codi obert, quan vaig participar en el projecte WebKit.

No ho vaig fer’No tinc cap interès en SEO fins al 2006, quan vaig comprendre com afectava tots els llocs que he construït. Vaig començar a escriure sobre SEO, cosa que em va portar a parlar sobre SEO a les conferències. Abans de saber-ho, era un expert ben considerat en el negoci.

El 2010 vaig prendre la decisió d’iniciar el meu propi negoci. Al cap d’uns dos anys, vaig contractar al meu primer empleat, Michiel, que ara és soci. En els anys posteriors a això, Yoast va créixer com la pólvora, no en el més mínim a causa de l’èxit desbordat del nostre plugin WordPress SEO de Yoast.

HostAdvice: Fa uns anys vau prendre la decisió d’oferir una versió de pagament premium de Yoast SEO a més de la versió gratuïta existent. Què va conduir a aquesta decisió? Com ha resultat: hi ha tantes persones que opten per la versió de pagament que esperaves?

Ell’És bastant simple: si ens paguen per desenvolupar un plugin, podem invertir-hi més. Tenim un equip de desenvolupament dedicat que treballa durant tot el dia per millorar els nostres plugins, desenvolupar noves funcions i fer recerca per esbrinar en què centrar-se. El nostre objectiu és posar el SEO a disposició de tothom i, per tant, hem de tenir complements estables i útils que proporcionin resultats.

Ell’És també la raó per la qual ens centrem tant en l’accessibilitat. Tothom, i volem dir que tothom, hauria de poder utilitzar els nostres plugins. A més d’això, si sou un desenvolupador de programari jo’Li aconsello fer el mateix.

Obtenir un pagament per la nostra feina també vol dir que podem contribuir més al món del codi obert. Tenim diversos desenvolupadors a casa que només funcionen al nucli de WordPress. Ho sentim’És el nostre deure de retornar a la comunitat i productes que tant ens han donat.

HostAdvice: Fa uns anys vau prendre la decisió d’oferir una versió de pagament premium de Yoast SEO a més de la versió gratuïta existent. Què va conduir a aquesta decisió? Com ha resultat: hi ha tanta gent que opta per la versió de pagament que esperaves?

HostAdvice: un canvi més recent, potser encara més sorprenent, és que heu venut la propietat del vostre altre plugin de WordPress molt popular per a Google Analytics. Al vostre anunci, vau declarar que el motiu era així perquè poguessis fer-ho “centrar-se en la creació de productes de SEO de millor qualitat, des de plugins fins a comentaris, llibres electrònics i programes de formació.” Isn’Hi ha un gran risc d’apostar l’empresa per SEO en lloc de diversificar una mica?

El SEO (inclosa l’optimització social) és un enorme mercat. Fer un seguiment d’això i el mercat d’analítica va suposar una càrrega massa important per a l’equip. Com que tots dos continuen creixent, necessitàvem fer créixer l’empresa molt més ràpidament del que sentíem que podíem, o triar un producte i “desfer-se” de l’altra. Hem escollit fer aquest últim, hem buscat i hem trobat un gran comprador a Syed i hem tancat aquest acord amb prou feines.

HostAdvice: Em podeu fer una idea del percentatge dels ingressos de cadascuna de les vostres ofertes: plugins, ressenyes de llocs / consultes, llibres electrònics i programes de formació.?

Yoast SEO Premium és la nostra principal font d’ingressos, amb ressenyes de llocs i llibres electrònics a distància respectable. Tot i això, la nostra sucursal de l’Acadèmia està creixent ràpidament. La gent gaudeix molt dels cursos que exposem. També ens centrem més en els serveis ara, amb els nostres nous paquets de Yoast SEO Care.

HostAdvice: Em podeu descriure el procés de revisió del vostre lloc web?

Segur, abans de començar una revisió, l’equip comprovarà el contingut objectable. Quan el lloc superi aquesta prova, l’equip començarà a mirar el lloc des de la distància. Com es veu? Voleu saber quin és el propòsit del lloc? Com són els gràfics? Quin tipus de contingut hi ha? Després que tinguem una imatge clara del lloc, comencem a analitzar-lo en profunditat.

En aquestes ressenyes, comprovem moltes coses. A la nostra llista hi ha més de 300 controls. Entre altres coses, es fixen la velocitat del lloc, la preparació per a mòbils, l’ús de les xarxes socials, el codi de la plantilla de WordPress que s’utilitza, l’estructura del lloc, els missatges d’error i 404 pàgines. Tanmateix, solem trobar els problemes més importants en el contingut. Sens dubte és un punt dolorós en molts llocs. I és quelcom que hauríeu de treballar si voleu que el vostre lloc actuï.

HostAdvice: quins són els problemes o problemes més comuns que descobreixis en aquestes ressenyes?

Els llocs de WordPress rarament són malament. Tanmateix, hi ha errors comuns que cometen les persones. En fer aquestes ressenyes, segueixen apareixent moltes coses mateixes. Els llocs sovint solen provar-se per obtenir paraules clau generals impossibles, amb un contingut que’Ni tan sols és adequat per situar-se en un nínxol de cua llarga. La majoria de les vegades resulta que ni tan sols han optimitzat cap pàgina. Per tant, poden’No aconsegueixo res per superar la pàgina principal. Això és cert per a molts llocs per aquí. El contingut és la part feble de molts llocs.

HostAdvice: El que és únic sobre els vostres llibres electrònics i els vostres programes de formació?

Estan orientats a diferents mercats. El nostre lloc web ofereix molta informació sobre tots els tipus de preguntes de SEO que pot tenir la gent. No obstant això, a causa de la gran quantitat de publicacions, de vegades és difícil esbrinar com s’ajusten tot això. Per aquesta raó, nosaltres’He escrit diversos llibres electrònics molt enfocats a SEO per a WordPress, SEO de contingut i UX & Conversió Al desembre de 2016, nosaltres’torna a llançar un nou llibre, anomenat Shop SEO. Aquest últim tracta exclusivament per millorar la vostra botiga en línia.

El mateix es pot dir per als nostres cursos. Aquests ofereixen informació centrada en un concepte clar. Els usuaris poden aprendre un tema en el seu propi temps, veient vídeos, llegint textos i provant els coneixements nous a les proves. Els nostres cursos són un èxit, també nosaltres’continuem centrant-nos en això.

HostAdvice: el vostre llibre electrònic més recent ”UX & Conversió des d’una perspectiva SEO holística.” A primera vista, molta gent podria pensar que l’Esperiència d’Usuari (UX) i SEO tenen molt poc a veure entre ells. Pots explicar per què veus que estan molt relacionats?

Quan llegiu això, nosaltres’He publicat un altre llibre electrònic, aquesta vegada per millorar la vostra botiga en línia. Pel que fa al llibre UX, sí, UX i la conversió tenen molt a veure amb SEO. Segons la nostra opinió, heu d’esforçar-vos per ser el millor resultat possible en els rànquings de cerca. Mai no podeu ser el millor resultat si el vostre lloc no es pot utilitzar i obté resultats zero. Heu de treballar en tots els aspectes del lloc o en qualsevol altre lloc de vosaltres’Mai vaig a enlloc.

HostAdvice: a qui ho veieu com a Yoast’s principals competidors? En què es diferencien d’ells?

Donem’No crec gaire la nostra competència. Nosaltres’estem buscant el que els nostres clients necessiten i com podem millorar el seu flux de treball.

HostAdvice: Com es veu que evoluciona el mercat de complements de WordPress en els propers anys?

Ell’Es professionalitza ràpidament, esperem que continuï. Allà’és un espai per a diverses empreses de complements més importants que pensem.

HostAdvice: quins són els canvis principals que veieu actualment i en els propers 1-3 anys en el camp del SEO?

Predir el futur no és el meu fort. El que veiem és un focus intens en les dades AMP i estructurades, principalment JSON-LD. Nosaltres’Torneu a escriure molt sobre tots dos, tant si s’apliquen a vosaltres depèn completament del tipus de lloc que feu.

HostAdvice: quins són els vostres plans de futur per als vostres complements de SEO?

Per seguir millorant 🙂

HostAdvice: quins són els vostres plans de futur per als vostres llibres i cursos de formació?

La nostra Acadèmia Yoast està creixent ràpidament, també nosaltres’Sens dubte ampliaré aquesta part de l’empresa. Ara estem treballant en diferents cursos, el primer que es va publicar a l’estructura del lloc. Després d’això, planifiquem tota una sèrie de cursos tècnics de SEO. Per la grandària d’aquest tema – i per la seva importància – nosaltres’Les heu tallat en peces més petites i més manejables. Busqueu aquestes durant el 2017.

HostAdvice: Quina és la vostra eina de SEO avançada favorita? Quina és la vostra eina de SEO preferida per a principiants?

En tinc desenes i em costa escoltar favorits. Una eina que’M’ha fet feliç aquest any és Moz’és l’explorador de paraules clau, que crec que és adequat tant per a principiants com per a usos avançats. Una altra eina que realment no ens agradaria’No vull viure sense és OnPage.org.

HostAdvice: Quines altres eines creieu que són essencials per avui’s desenvolupador de WordPress?

Per a desenvolupadors tenim un gran conjunt d’eines. Des d’una IDE (utilitzem PHPStorm) a una eina de CI (utilitzem Travis) i la gestió de paquets tant per a PHP (Composer) com amb JavaScript (NPM / Yarn). Allà’És molt aquí que podríem parlar durant una hora sobre això.

HostAdvice: Quin és el significat / història del nom de l’empresa Yoast?

A principis del 2000’s, parlava en moltes conferències. La gent sempre tenia dificultats per pronunciar el meu nom. El 2007, a SMX Estocolm, vaig intentar explicar el meu nom a Rand Fishkin, quan va dir: “O, això’és com brindar amb una Y”. Yoast va néixer.

HostAdvice: entenc que la teva dona també treballa a Yoast: com / per què va sorgir això? Com podeu resoldre els inevitables reptes de treballar junts i passar essencialment totes les vostres hores de despertar junts?

Ella no ho fa’només treballo aquí, corre Yoast al meu costat i Michiel. La seva aportació sempre ha estat allà i és molt valuosa per a mi. Ella va crear Yoast Academy i dirigeix ​​una gran part del nostre màrqueting. Ella estava exercint una carrera acadèmica abans que s’unís a Yoast, però Yoast va començar a créixer massa ràpidament. Ell’És molt divertit treballar junts, especialment com ella’No és només la meva dona; ella’També sóc el meu millor amic i una de les persones més intel·ligents que sóc’mai he conegut.

HostAdvice: entenc que la teva dona també treballa a Yoast: com / per què va sorgir això? Com podeu gestionar els inevitables reptes de treballar junts i passar essencialment totes les vostres hores despertades junts?

HostAdvice: Quants empleats teniu avui? On es troben??

Actualment, donem feina a gairebé 50 persones a tot el món. Tenim 35 Yoasters a la nostra seu social a Wijchen, Països Baixos. A més, tenim empleats a Itàlia.

HostAdvice: Quantes hores al dia treballes normalment? Què t’agrada fer quan no treballes?

Jo no’Segueixo les meves hores, com a forma de mantenir el meu seny. Però passo molt de temps amb els meus fills i els recull directament fora de l’escola a dos quarts de cinc de la setmana.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me