WebCEO vol que les empreses d’allotjament web venguin allotjament web com a líder de pèrdues mentre guanyen alts marges amb eines de SEO

Entrevista amb Allen MacCannell, vendes de VP & Associacions a WebCEO.

En aquesta entrevista es pot aprendre de Allen MacCannell, VP Sales & Associacions WebCEO Limited (un dels principals programari de SEO) & Eines de SEO White Label). WebCEO es va fundar el 1992 (Rebranded from Radiocom el 2000). Va ser la primera eina de SEO d’escriptori i avui ofereix un conjunt de 15 eines de SEO en línia tant per a agències com per a particulars.Entrevista amb Allen MacCannell, VP Sales and Partnerships de WebCEO.


HostAdvice: què fa WebCEO, on té oficines i quanta gent treballa per a l’empresa?

WebCEO és una de les principals plataformes d’eines de SEO per a empreses i agències. La interfície fàcil de navegar també ens ha popularitzat entre els propietaris de petites empreses. Les empreses d’allotjament web utilitzen el nostre programa d’etiquetes blanques per oferir eines de SEO com a valor afegit als seus serveis d’allotjament. Som una empresa britànica; Som 65 empleats, 45 són enginyers de programació.

Entrevista amb Allen MacCannell, VP Sales and Partnerships de WebCEO.

Oficines WebCEO

HostAdvice: Com es va crear WebCEO, quin problema va intentar resoldre?

L’empresa es va fundar l’any 2000, quan AltaVista era el gran motor de cerca. Vam ser la primera empresa a desenvolupar un programa d’escriptori que resumia els resultats de tots els motors de cerca. Amb els anys la plataforma es va complicar. No podries’només heu d’enviar un formulari que inclogui el vostre lloc en tots els motors de cerca o omplíssim les vostres paraules clau META amb les vostres paraules clau i la frase orientades per aconseguir que els vostres rànquings es destinessin. Els motors de cerca van començar a determinar cada cop més per si mateixos quin era el valor d’un lloc web.

HostAdvice: per què els usuaris han de recórrer a WebCEO i no a eines alternatives?

El món dels motors de cerca és molt imprevisible i el que actua més ràpidament guanya aquí. En la majoria dels casos, WebCEO té dos passos per davant de la competència, ja que tenim un dels dos equips de programació d’eines de SEO més experimentats del sector i això ens proporciona un avantatge definitiu. Ens podem permetre l’actualització constant de la plataforma i incloure la funcionalitat més actual i amb demanda. Demanem excel·lència a l’etiquetatge blanc de les nostres eines perquè els venedors puguin presentar-los com a propis. El nostre principal competidor, Moz, té un equip formidable, però no fan’No us concentreu en les eines d’etiquetes blanques.

HostAdvice: els venedors actuals troben que estan desbordats de dades. Què poden fer per separar l’agulla del paller?

Cal que s’organitzin. Les nostres 15 eines els ajudaran a mantenir-se concentrats i organitzats. Desglossem les coses en punts d’acció. El primer és investigar les paraules clau. Tant si es tracta d’anàlisi PPC com orgànica, heu d’escollir les paraules clau adequades amb les quals cercarà la gent. Just ahir a la nit vaig escriure “Enganxa Shakespeare” De seguida va trobar la resposta sobre si realment va escriure les seves pròpies obres de teatre o no. Els llocs web on vaig anar eren prou intel·ligents com per preveure que utilitzaria aquesta combinació de paraules clau.
La clau de qualsevol empresa’L’èxit de màrqueting és obtenir les paraules clau adequades que es mostren als resultats del motor de cerca. Però el lloc també ha de ser fàcil de navegar per als usuaris que vulgueu convertir en compradors del que veneu. Hi ha molts problemes tècnics a tenir en compte com assegurar-se que no teniu cap enllaç mort. Un dels nostres clients va trobar que es va trencar un enllaç amb l’enllaç més important del seu lloc web: el botó de compra del seu producte principal!
També hi pot haver molts errors de codi que poden irritar o confondre els motors de cerca i les nostres eines d’auditoria del lloc els troben. La pàgina només té una capçalera H1 rellevant, una etiqueta de títol no duplicada de la longitud adequada, etiquetes Alt darrere de totes les imatges? El nom de fitxer del logotip és Nike.jpg en lloc de logo.jpg?

Entrevista amb Allen MacCannell, VP Sales and Partnerships de WebCEO.

Programari que mostra comprovacions de qualitat de backlink.

HostAdvice: quins són els avantatges per als afiliats que s’uneixen al vostre programa, quins són els segments clau als quals us adreceu (administradors web, blocaires)?

El programa d’afiliació és excel·lent. Paguem 81 dòlars per un client nou pagat, fins i tot si es queda només un mes. Els nostres clients de pagament comencen a partir de $ 99 al mes. Els bloggers amb molt talent estan guanyant molts diners amb nosaltres.

Més rendible que el Programa d’afiliació seria el Programa d’etiquetes blanques on, per exemple, les empreses d’allotjament web ofereixen eines de SEO marcades com a producte propi. Els proveïdors d’allotjament registren usuaris per a allotjament de productes bàsics, que normalment haurien de tenir un preu baix com 12 dòlars al mes, però després proporcionen eines de SEO a la part superior de l’allotjament i cobren una prima de 30, 50, 100 dòlars o més, depenent del freqüència d’exploració i quantes paraules clau i enllaços de backlinks volen treballar amb aquests clients que s’allotgen.
Si una empresa d’allotjament ofereix eines de SEO als seus clients com a afiliada de WebCEO o com a soci de l’etiqueta blanca de WebCEO, hi ha un gran avantatge pel que fa a augment dels ingressos. Com a empresa d’allotjament, podeu utilitzar el vostre públic en captivitat per augmentar les vendes generals. A més d’oferir les nostres eines de SEO als seus clients, una empresa d’allotjament podrà augmentar els ingressos oferint també eines de CMS i PPC.

HostAdvice: quines tàctiques no SEO funcionen millor per al màrqueting?

Ens permetem ser entrevistats per a articles que després es promocionen a les xarxes socials. Sabem que això ajuda molt a SEO. Escrivim almenys una publicació al bloc a la setmana; ens assegurem que les nostres URL es mostren a les publicacions de les xarxes socials. SEO ja no és un joc d’enviament automàtic de contingut.

Fem PPC (publicitat de pagament) com a part de la nostra estratègia de cerca. Donem’No tinc una eina per publicar a les xarxes socials. Per cert, algunes de les empreses d’eines de xarxes socials que hi ha fora (sense posar noms) no donen’No afegiu cap imatge a les publicacions que creen, cosa que és un greu error, perquè les imatges són importants per augmentar els retweets i cridar l’atenció. Val a dir que el programari per a xarxes socials és un bon acompanyant al nostre servei.
HostAdvice: quins canvis heu vist a la indústria de SEO els darrers anys?
Les xarxes socials es van convertir en una part important del SEO. És per això que analitzem la quantitat d’accions dels nostres clients’ els llocs web reben a cada plataforma social. El màrqueting mòbil realment va canviar la forma de funcionar del SEO. Veiem resultats diferents per a mòbils i d’escriptori, de manera que posem molta atenció en els resultats de la cerca per a mòbils. També ens hem centrat en els resultats de la cerca local. Es tracta d’un diferenciador clau d’altres eines.

HostAdvice: què han de saber els administradors web que visiten Hostadvice sobre WebCEO, dels quals potser no són conscients?

Podeu etiquetar el nostre servei i vendre les vostres pròpies eines amb el vostre nom.

Entrevista amb Allen MacCannell, VP Sales and Partnerships de WebCEO.HostAdvice: veig que estàs allotjat a Linode. Com valora el servei? Quins són els avantatges principals que proporcionen (temps d’inactivitat, etc.)?

Estan basats als Estats Units, que és important per raons d’IP. Es troben al tronc principal i responen molt ràpidament. Podem estar al capdavant de les coses i, si hi ha algun temps d’inactivitat, com el dia de Nadal, rebem alertes immediatament d’aquesta empresa d’allotjament web.

HostAdvice: per a què serveix “com seleccionar una empresa d’allotjament web” pel que fa a SEO?

La IP dels servidors s’ha d’ubicar al país on us enfoceu. Notem que la IP del servidor és important per mostrar resultats locals, per exemple un servidor sud-africà per a una empresa sud-africana. Tot i els CDNs, prefereixo que els nostres servidors estiguin als Estats Units.

HostAdvice: Qualsevol cosa més?

Ens queda molt divertit “auditoria SEO gratuïta” botó ideal per a la generació de plom dels llocs web d’agències que ofereixen disseny web i serveis de SEO. Podeu integrar aquest botó en un lloc web de serveis d’allotjament, perquè els possibles clients d’allotjament poden tenir alguns altres llocs web i voldran saber quin valor addicional pot aportar el vostre servei d’allotjament. Hi ha un servei limitat i gratuït que podeu oferir als vostres clients per aconseguir que quedin enganxats als avantatges de l’anàlisi de SEO. Després es necessiten dos segons per actualitzar-los al servei complet de SEO.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me