Tècniques avançades de caché de pàgines per a llocs web de CMS

Comprensió de les diferències entre PHP, base de dades, & Sistemes de caché d’arxius

La introducció de tècniques avançades de caché de pàgines per a llocs web com a part "plataforma com a servei" Els plans d’allotjament en núvol han estat una tendència important de la indústria durant els darrers anys, ja que les empreses de centres de dades desenvolupen noves solucions dirigides als clients d’allotjament web CMS. La memòria cau avançada, el trànsit de xarxa equilibrat de càrrega i el maquinari premium de baixa densitat són elements integrants de les plataformes de núvol propietàries de moltes empreses d’allotjament web. Els plans d’allotjament compartits de cPanel ara inclouen regularment opcions per a APC, Memcached, & OPcache com a extensions del servidor de temps d’execució PHP, mentre que els plans de WordPress gestionats sovint inclouen solucions PaaS basades en Varnish Cache, Nginx, & Redifiqueu el rendiment del lloc web CMS encara més ràpid a escala. HHVM de Facebook està disponible en molts plans d’allotjament en núvol amb PHP 7 per optimitzar les velocitats de càrrega de pagaments del servidor web a Apache. Aquestes solucions de caché de pàgines avançades es van desenvolupar a "dades massives" i les aplicacions informàtiques empresarials segons estàndards de codi obert, que es posaran a disposició dels propietaris de petites empreses i editors de llocs web independents, segons els plans de serveis de hosting al núvol al detall És important que els propietaris de llocs web entenguin les diferències entre PHP, procés de base de dades i sistemes de memòria caché d’arxius, així com com utilitzar els recursos disponibles en un pla d’allotjament web per obtenir la millor optimització de rendiment dels llocs web CMS en servidors Linux.


Comprendre les diferències entre els sistemes de caché de fitxers PHP, bases de dades i fitxers de memòria cau

Memcached: Memòria cau de processos de bases de dades MySQL per a velocitats de rendiment web més ràpides

Els sistemes de caché del costat del servidor es poden diferenciar dels processos de caché basats en un navegador web relacionats amb HTML, CSS, JavaScript del lloc web, & fitxers de recursos multimèdia Memcached és una extensió PHP dissenyada per mantenir activa la informació de base de dades MySQL d’ús freqüent i important a la memòria RAM d’un servidor web per tal de reduir el temps necessari per processar sol·licituds de trànsit de llocs web. Memcached és utilitzat activament per molts dels llocs web més grans del món, per exemple: Facebook, YouTube, Twitter, Tumblr, Wikipedia, & Reddit per carregar pàgines web a un ritme de resposta objectiu de 200 ms o menys per usuari. Twitter fins i tot ha llançat una bifurcació de Memcached (Twemcache) així com el mòdul FatCache que permetrà molts dels mateixos beneficis executant la base de dades en SSD vs. RAM al servidor web, a causa de la diferència en el cost de l’escalat de la memòria RAM. vs emmagatzematge SSD. Memcached s’executa com a extensió PHP que pot ser que no es pugui instal·lar en els plans d’allotjament compartits de manera predeterminada, depenent del proveïdor de serveis. L’ús de Memcached als llocs web de producció requerirà més recursos de RAM que els plans d’allotjament compartits que generalment preveuen els llocs web CMS. Els desenvolupadors professionals hauran de concentrar-se a l’acord amb els requisits de RAM de l’ús de Memcached amb un CMS en un servidor web amb el VPS adequat o un pla d’allotjament dedicat per a l’optimització d’alt rendiment de trànsit..

Comprendre les diferències entre els sistemes de caché de fitxers PHP, bases de dades i fitxers de memòria cau

Emmagatzemat a cPanel PHP Configuració – Els clients d’allotjament web de cPanel poden buscar la icona de selecció de la versió PHP i habilitar “Memcache” & ‘Memcached’ com a extensions PHP al servidor. Aprèn més.

Vídeo: "Facebook i memcached" – Tech Talk (2008)

Desenvolupadors de Facebook – "En aquest vídeo del 2008, Mark Zuckerberg, conseller delegat de Facebook, parla sobre com la companyia utilitza memcached per a la memòria caché i l’emmagatzematge.." Més informació sobre Memcached.


APC: Memòria cau alternativa PHP: accelereu els processos d’execució de PHP amb memòria cau del servidor web

Si bé la memòria cau d’objectes de base de dades MySQL en memòria SSD o RAM és un aspecte crític de l’allotjament web en núvol d’alt rendiment, també pot ser important desenvolupar un sistema de processos d’execució en temps real PHP al servidor web per reduir la tensió de maquinari quan compilem codi CMS. APC, o alternativa PHP Cache, és una important extensió del servidor PHP que utilitza cache usant regularment les operacions necessàries de PHP a la memòria RAM compartida, cosa que pot augmentar el rendiment dels llocs web de CMS allotjats més d’un 300% en les proves de referència. Les millors solucions d’allotjament web que utilitzen treballs en caché a diversos nivells simultàniament. Al reduir la càrrega del servidor necessària per executar processos PHP a cada vista de pàgina amb APC, el maquinari del servidor web tindrà més recursos disponibles per processar altres sol·licituds d’E / S del sistema més ràpidament. Igual que Memcached, l’emmagatzematge de processos PHP repetits a la memòria activa per APC redueix la necessitat d’extreure informació del maquinari d’emmagatzematge en xarxa de manera repetida per reduir els temps de resposta del servidor i augmentar les velocitats de càrrega de pàgina en condicions d’alta circulació. Això també pot ser important quan un lloc web té molts usuaris registrats simultanis que consumeixen més recursos del sistema al servidor web. APC es pot integrar amb les plataformes CMS més populars com WordPress, Drupal, & Joomla mitjançant mòduls addicionals de codi obert & plugins.

El marc de Zend OPcache funciona de la mateixa manera que l’APC, emmagatzemant en memòria cau l’opcode / bytecode o els processos d’execució requerits per un lloc web o una aplicació mòbil en la memòria RAM del sistema compartit per millorar millores de velocitat general en l’allotjament web i reduir la tensió del maquinari del servidor web. OPcache forma part de la distribució del servidor Zend que és popular entre molts programadors PHP i forma part de totes les distribucions PHP després de la versió 5.5. La majoria dels càmeres web cPanel admeten l’activació d’OPcache com a extensió variable en l’entorn d’execució PHP als seus plans d’allotjament Linux. La integració CMS amb OPcache generalment requerirà un desenvolupament web personalitzat & programació de suport a implementar.

Comprendre les diferències entre els sistemes de caché de fitxers PHP, bases de dades i fitxers de memòria cau

Programari del servidor web Nginx – L’ús de servidors web Nginx s’ha disparat a Internet principalment a causa d’un millor rendiment del maquinari a escala a través de la memòria cau avançada de pàgines. Més informació sobre Nginx.

Vídeo: Gus Robertson (# 1) – "Nginx" – theCUBE (2015)

SiliconANGLE – "Gus Robertson, conseller delegat de Nginx, amb John Furrier a la oficina de San Francisco de Nginx." Més informació sobre Nginx Solutions.

Nginx: un servidor web alternatiu amb proxy alternatiu a Apache per a solucions d’allotjament en núvol

Tot i que els servidors Apache i les bases de dades MySQL són més comuns en l’allotjament web, els servidors Nginx ja s’han convertit en una part essencial dels llocs més populars d’Internet que han de suportar el major volum de trànsit d’usuaris. Nginx substitueix Apache a la pila LAMP com a servidor de proxy inversa amb un millor equilibri de càrrega i funcionalitat de memòria cau de pàgines que permet al mateix maquinari suportar els usuaris simultanis de 2 a 3 vegades més amb llocs web CMS. Els avantatges de pàgines documentades que utilitzen WordPress sota Nginx i PHP 7 són importants per a molts editors de llocs web i llocs de comerç electrònic actualment. DreamHost, WPengine, SiteGround, Bluehost, & A2 Hosting ja han començat a desenvolupar plans d’allotjament en núvol PaaS basats en Nginx & Cache Varnish per millorar el rendiment del lloc web en servidors WordPress gestionats. En cas contrari, el suport de Nginx no està disponible a la majoria de plans d’allotjament compartits que funcionen cPanel & WHM Els propietaris de llocs web i els desenvolupadors d’aplicacions mòbils amb requisits d’allotjament web d’alt rendiment que necessiten una solució Nginx hauran d’instal·lar personalment un VPS o un servidor dedicat. Una opció cada vegada més popular és triar una màquina virtual de núvol que es pot instal·lar en pocs minuts amb una pila completa de Nginx + CMS mitjançant el programa de captura de pantalla com Bitnami. Els servidors Nginx no utilitzen el fitxer .htaccess que es troba al maquinari Apache, per la qual cosa els propietaris de llocs web de CMS hauran de gestionar els requisits de desenvolupament personalitzat d’una solució Nginx de manera independent..

Vídeo: "Què és Cache de vernís?" (2015)

Programari de vernís – "Varnish Cache és un accelerador d’aplicacions web també conegut com a proxy inversor HTTP en caché. L’instal·leu davant de qualsevol servidor que parli HTTP i el configureu per a la memòria cau del contingut. Vernís Cache és realment, molt ràpid. Normalment accelera l’entrega amb un factor de 300 – 1000x, depenent de la seva arquitectura." Més informació sobre Cache de vernís.

Cache del vernís: solucions avançades de caché de pàgines web per a allotjament web d’alt trànsit

Varnish Cache és una de les solucions empresarials més populars per a allotjament web en els mitjans de comunicació, diaris, revistes i música. La majoria d’empreses d’aquests sectors amb milions de visites de pàgines al dia als seus llocs web ja han implementat solucions avançades de caché de pàgines de proxy inversa per als servidors web amb vernís cau. Moltes plataformes de WordPress que gestionen el web i el núvol també implementen una instal·lació personalitzada de la memòria cau del vernís als seus servidors com a "ingredient secret" perquè això millora molt el rendiment del lloc web de CMS respecte dels plans d’allotjament compartits. Els plans PaaS que ofereixen núvols basats en Varnish Cache poden ser una solució viable per a petites empreses i editors independents quan és massa car utilitzar un VPS o un servidor dedicat en un projecte. Tanmateix, quan una aplicació o lloc web per a mòbils comença a escalar per requerir més recursos de maquinari del que pot proporcionar un compte d’allotjament web compartit, Varnish Cache proporciona una excel·lent opció per optimitzar el servidor web o la màquina virtual per obtenir un rendiment en condicions punta. Nginx i Varnish Cache poden treballar juntament amb altres mètodes de memòria caché de pàgines per maximitzar el nivell de trànsit que pot suportar el maquinari del servidor web abans que es necessiti una solució de núvol elàstic.

Comprendre les diferències entre els sistemes de caché de fitxers PHP, bases de dades i fitxers de memòria cau

Redis Elastic Cloud – Porteu els llocs web i aplicacions mòbils CMS al nivell més alt de trànsit d’usuaris amb solucions de núvols elàstics construïts a partir de VMs que s’inicien en clústers a demanda. Més informació sobre Redis.

Redis: Gestió de clústers del servidor web núvol de Enterprise-Grade per a "Dades massives" a Escala

Redis és un servidor de diccionari remot amb base de dades NoSQL desenvolupat per Pivotal Software com a part de l’ecosistema VMware. Els nodes del servidor Redis es poden replicar a xarxes de núvols elàstics amb un control integrat en temps real de l’ús dels recursos del sistema i del trànsit d’usuaris. Redis activa "dades massives" les aplicacions i els requisits de gestió del centre de dades al núvol a l’empresa per escalar a cents o milers de nodes simultanis. Redis està sent implementat per empreses de hosting gestionades com Pantheon com una opció avançada de caché de pàgines per a Drupal & WordPress per a petites empreses i llocs web autoeditats. Com que Redis és de codi obert, hi ha una gran quantitat de codi disponible per a les integracions de CMS ja provades i es revisa la seguretat. Tot i això, encara requerirà desenvolupament web professional, administració de sistemes i suport de programació per a la majoria dels llocs web de CMS per crear una solució d’allotjament personalitzada mitjançant Redis amb suport de clústic elàstic multiservidor. Les solucions Redis permeten subcontractar departaments informàtics integrals al núvol en aplicacions d’allotjament web d’empresa per escalar-les per suportar els nivells més alts de trànsit de llocs web..

Comprendre les diferències entre els sistemes de caché de fitxers PHP, bases de dades i fitxers de memòria cau

HHVM – Màquina Virtual Hip Hop: Processament de PHP més ràpid a través de la memòria cau del servidor web

A mesura que Facebook s’acosta als 2.000 milions d’usuaris registrats, no ha d’estranyar que l’empresa dirigeixi avenços importants en la computació en núvol, que inclouen el desenvolupament de plataformes i nous estàndards. HHVM (HipHop Virtual Machine) és un dels principals desenvolupaments inicials de Facebook Labs, creat a mesura que la companyia creix a partir d’una base de codi PHP / MySQL per donar suport al màxim nivell de trànsit d’usuaris. Els equips de gestió de centres de dades de Facebook es van adonar ràpidament que podrien estalviar la necessitat d’invertir en milers de servidors web nous simplement millorant la forma de processar, emmagatzemar en memòria cau i emmagatzemat PHP a la memòria del maquinari que s’utilitza. HipHop Virtual Machine és un dels més avançats dels acceleradors d’execució de PHP disponibles i es pot trobar com a opció de plataforma en els populars plans d’allotjament web com DreamHost, A2 Hosting, SiteGround i altres. WordPress, Drupal, & Tots els desenvolupadors de llocs web de Joomla han informat de guanys importants en executar els scripts CMS amb HHVM i PHP 7. HHVM millora la forma en què s’executa PHP en un entorn d’execució del servidor web mitjançant una combinació de caché, pre-processament., & mètodes d’emmagatzematge d’objectes (recopilació JIT).

Vídeo: "HHVM: el Runtime alternatiu de PHP" (2015)

Sebastian Bergmann – "El llenguatge PHP té gairebé 20 anys, com també és la seva implementació de referència que es pot descarregar de PHP.net. En l’última dècada, els temps de funcionament alternatius per a PHP van anar i van anar. Tanmateix, el programa HipHop VM (HHVM) desenvolupat i usat en producció per Facebook, probablement no només es mantindrà sinó que influirà considerablement en el futur de PHP. És un moment molt alt per analitzar el que és HHVM i el seu funcionament." Més informació sobre l’HHVM.

Integració CMS: configuració de WordPress, Drupal, & Joomla per a caché avançat de pàgines

Per crear una solució de memòria cau de pàgines per a un lloc web CMS, el millor enfocament és utilitzar un enfocament multicapa que inclou utilitats de processament de fitxers, bases de dades i processos PHP. Mentre que APC, OPcache, & Els memcached són els més fàcils d’implementar en una plataforma d’allotjament web compartida, cada CMS requerirà un mòdul individual o un plugin instal·lat per suportar l’estàndard particular. Els plans d’allotjament de WordPress gestionats i altres comptes PaaS al núvol poden incloure la integració de Nginx i Varnish Cache a través de complements de codificació personalitzats preinstal·lats. Això pot estalviar milers de dòlars en desenvolupament web i temps de programació independents per a petites empreses i editors independents. Les plataformes especialitzades com WPengine i Pantheon són bones opcions per als propietaris de llocs que no disposen de recursos per crear una solució de plataforma personalitzada en un VPS o un servidor dedicat. Cal configurar cada CMS per donar suport a la solució de caché de pàgines única instal·lada i disponible al maquinari a cada nivell d’operació. Els propietaris de llocs web d’alt trànsit hauran d’invertir en Nginx, Cache de vernís personalitzats, & Redisqueu solucions per escalar els llocs web de WordPress, Drupal, Joomla i altres CMS per donar suport a ecommerce avançat, xarxes socials, streaming de mitjans i requeriments populars de blocs. Els millors resultats de Google Pagespeed requereixen HTML, CSS, & Compressió de JavaScript a la sortida de pàgines web produïdes per CMS, així com compressió òptima de tots els fitxers d’imatges. Els editors de llocs web de CMS en allotjament compartit poden afegir un nivell addicional de memòria cau a través del suport CDN gratuït com CloudFlare, que desplegarà automàticament còpies de memòria cau de pàgines web als centres de dades de tot el món..

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me