Sigui adaptable i àgil – John Enright d’Hostway

La meva discussió amb John Enright, director general de web i aplicacions d’Hostway Corporation, va començar amb un meravellós passeig pel carril de memòria. Com John em va explicar una mica sobre ell mateix i sobre els seus antecedents, moltes de les circumstàncies i històries em van recordar la meva pròpia carrera i van ser una gran revisió dels primers dies d’Internet.


També té algunes idees molt clares sobre cap a on es dirigeixen Internet i allotjament web.

Contents

HostAdvice: Pot, si us plau, començar explicant-me una mica sobre vosaltres i sobre la vostra història?

Jo’Fa més de vint anys que visc en aquesta indústria i vaig iniciar una de les primeres empreses d’allotjament comercials – ValueWeb – el 1994. Oferíem solucions d’allotjament efectives i costoses, cosa que no era fàcil en aquells dies. Ho havíem de construir tot des de zero. No hi havia’ni tan sols una API per al registre del domini, tot es va fer amb les plantilles de correu electrònic.

Els nostres primers servidors van ser Intel 486s amb 32 MB [ed. Sí, MegaBytes!] De memòria. Vam anunciar a la part posterior de PC Magazine i ràpidament vam créixer fins a convertir-nos en un dels cinc serveis d’allotjament més grans dels Estats Units. Al final vam fusionar-nos amb Affinity, una altra empresa de hosting de mida similar, el 2001.

El nostre objectiu principal era el preu i l’oferta d’una plataforma d’autoservei. No obstant això, a mesura que passava el temps, cada vegada era més difícil competir només pel preu, així que vam començar a centrar-nos en afegir valor i ajudar els nostres clients amb els seus llocs de comerç electrònic. També ens vam centrar molt en les relacions de canals i vam començar a oferir versions d’etiquetes privades de la nostra plataforma.

Affinity va ser adquirida per Hostway Corporation el 2007. Aproximadament un any i mig després, vaig deixar diversos anys d’hostway per dirigir una incubadora d’Internet i després dirigir la divisió de petites empreses a Hosting.com durant diversos anys. Vaig tornar a Hostway en el meu paper actual el 2014.

HostAdvice: Des del lloc web d’Hostway, sembla que s’adreça principalment a la gamma alta del mercat d’allotjament. És correcte? Qui és el vostre públic objectiu?

Bàsicament tenim dues cares al nostre negoci:

  1. Web & Aplicacions: es tracta principalment de petites empreses i llocs web, que solen executar WordPress, Drupal o alguna cosa similar. Els oferim dominis, allotjament web, correu electrònic i serveis d’aplicacions gestionades. Actualment tenim uns 200.000 d’aquests clients i, juntament amb les nostres associacions de canals, representen una mica menys de la meitat dels nostres ingressos.
  2. Servidors de núvol i administrats: la majoria dels nostres ingressos provenen d’empreses més grans amb infraestructures més complexes i solucions avançades de serveis gestionats. Tenim diversos milers de clients en aquest tipus de solucions de col·locació, servidor gestionat i núvol privat.

El costat del núvol i les aplicacions gestionades del nostre negoci està creixent a un ritme més ràpid que el de les petites empreses i és aquí on centrem els nostres plans i esforços per al nostre futur negoci. Aquesta empresa està molt més basada en serveis, en lloc de simplement proporcionar una infraestructura de maquinari.

HostAdvice: a qui veieu com a principals competidors? Com et sents millor que ells o diferent d’ells?

Com que competim principalment a la gamma alta del mercat, els nostres principals competidors són empreses com Rackspace i Peer 1. Veiem Hostway com a única, ja que disposem de productes i solucions tant per a les empreses sofisticades com per a solucions de gran nivell d’entrada raonablement. amb un preu inferior als 100 dòlars mensuals. Un cop inicieu la nostra plataforma d’aplicacions gestionada, podeu afegir productes i serveis perfectament a mesura que la vostra empresa creixi i les necessitats.

HostAdvice: a qui veieu com a principals competidors? Com et sents millor que ells o diferent?

HostAdvice: veig que Hostway ofereix l’elecció de servidors Windows o Linux a la seva plataforma núvol. Què és el desglossament dels clients i què generalment atrau els clients a uns o als altres?

El desglossament dels nostres clients de Windows respecte a Linux és de 50 a 50 anys. La decisió de quin tipus de servidor triar normalment depèn del rerefons de qui ordena i gestiona el servidor. Si són desenvolupadors web, solen anar amb Linux. Tanmateix, si es tracta del departament d’informàtica, normalment són més familiars i còmodes amb Windows i optaran per un servidor Windows.

HostAdvice: Parlant de Windows: la vostra plataforma de núvol es basa en la Microsoft Azure Stack. Què et va fer anar en aquesta direcció? Com són la demanda i la resposta del mercat a aquella oferta?

Amazon tenia un gran lideratge a l’espai informàtic del núvol amb els seus serveis web i el núvol de càlculs elàstics. Tot i això, Microsoft és definitivament una força a tenir en compte i estem experimentant una demanda i un creixement molt significatius de la seva plataforma al núvol Azure.

Crec que la raó d’això és que Microsoft és més conegut pels departaments informàtics corporatius i que Microsoft està portant les seves eines informàtiques al món de la web. Les seves eines i interfícies d’usuari són generalment més conegudes i ofereixen una major facilitat d’ús als enginyers que gestionen aquests sistemes.

Com a resultat, estic convençut que l’adopció de Microsoft Azure Stack continuarà creixent.

HostAdvice: Parlant de Windows: la vostra plataforma de núvol es basa en la Microsoft Azure Stack. Què et va fer anar en aquesta direcció? Com són la demanda i la resposta del mercat a aquesta oferta?

HostAdvice: entenc que actualment teniu sis (6) centres de dades a Amèrica del Nord. Què significa això per a clients o clients internacionals dirigits a usuaris fora dels Estats Units i Canadà?

Actualment oferim dues opcions diferents per a clients que vulguin o necessiten un centre de dades fora de l’Amèrica del Nord. La primera opció és tenir-los allotjats amb una de les franquícies d’Hostway que tenim a diverses ubicacions, com a Alemanya o Corea. L’altra opció és que podem allotjar-los i donar-los suport al núvol d’ Azure públic.

HostAdvice: he notat la sol·licitud del vostre lloc web que:

El nostre núvol es revend el 40% dels proveïdors de serveis de Fortune 500

Podeu, si us plau, explicar-ho?

Segur. Oferim l’etiquetatge privat de la nostra infraestructura del núvol a uns 20 socis globals. Es tracta principalment de grans empreses de telecomunicacions que ofereixen serveis d’allotjament als seus clients. Fins i tot el suport està etiquetat en blanc, quan els seus clients truquen al telecomunicacions’La línia de suport per ajuda amb el seu paquet d’allotjament, en realitat estan parlant amb un empleat d’Hostway.

HostAdvice: Hostway també sembla tenir una àmplia oferta d’opcions d’acollida de correu electrònic i suport. Per què una empresa optaria per Exchange allotjat en lloc de Google Apps? Per què don’ofereu Office 365 com alguns dels vostres competidors?

Els clients que opten per servidors d’intercanvi allotjats normalment provenen d’un entorn corporatiu. En aquest entorn, els administradors de xarxa i l’equip d’assistència ja coneixen Exchange. A més, els usuaris d’un entorn corporatiu estan més familiaritzats amb Outlook i es resisteixen a renunciar a això, sobretot perquè tenen una aplicació d’escriptori i una interfície del navegador per accedir al seu correu electrònic, calendari i informació associada..

Pel que fa a Office 365: realment donem suport a Office 365. Això és el que destacarem i promocionarem més endavant. Pensem que el nostre suport d’alta qualitat i el fet que podem donar suport tant a Hosted Exchange com a Office 365 – ens converteix en una millor alternativa per treballar directament amb Microsoft. El nostre equip treballa amb els clients durant tot el procés de bord i fora d’un nivell molt més directe / senzill del que pot proporcionar el suport de Microsoft.

HostAdvice: una de les coses que destaqueu al vostre lloc web és la vostra inversió en innovació. Pot, si us plau, donar-me alguns exemples?

El ritme de canvi en aquesta indústria i amb aquestes tecnologies és increïblement ràpid i és absolutament necessari, tot i que de vegades desafiant, mantenir-se. Sembla que es produeixen grans canvis en la tecnologia dels cicles de 2 anys, que és realment molt freqüent.

Som molt innovadors en les àrees de seguretat i suport d’aplicacions. Creem moltes de les nostres pròpies eines tant per als nostres clients com per a nosaltres (per exemple, el nostre tauler de control del servidor). També investiguem eines existents i sovint integrem algunes de les millors eines de cria a les nostres eines o ofertes.

HostAdvice: Com es veu com evoluciona el mercat de hosting (en els propers 1, 2 i 5 anys)?

Veig que la indústria d’hostaleria s’estarà orientant molt al servei en els propers anys. La infraestructura de maquinari gairebé es convertirà en una mercaderia i podria estar en qualsevol lloc (Amazon Web Services, Microsoft Azure, o fins i tot in situ al client)’oficina de s. Aquest negoci tractarà sobre els serveis que hi ha a la part superior de la infraestructura. Es necessita molta feina i experiència per mantenir aquests serveis.

Des del començament d’aquesta indústria, el factor diferenciador clau entre les empreses d’allotjament ha estat sempre la qualitat del suport, i això’És més cert ara que fins i tot abans. Les empreses d’allotjament que s’adonin dels seus serveis bàsics no es troben en un centre de dades, sinó que la passió i la intel·ligència de la seva gent, seran les que prosperen i creixen en aquest període transformador.

HostAdvice: si se us demanés que donéssiu l’adreça de la graduació a la classe del 2016, quin seria el vostre missatge?

El meu missatge seria simplement ser adaptables i àgils. La velocitat de canvi de tecnologia i del nostre món en general continua accelerant-se. Tot el que us envolta està canviant tan ràpidament: heu de ser adaptables i canviar-vos vosaltres juntament amb els canvis externs.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me