Què ve a Windows Server 2019

I els 4 millors serveis d’allotjament de Windows

La data de llançament de Windows Server 2019 s’acosta ràpidament. Aquesta versió del Windows Server afegeix suport per a diverses funcions que faciliten la vida als administradors del servidor.


Des d’una millor integració amb el seu servei en núvol d’Azure fins a millors opcions de seguretat i emmagatzematge, és una gran actualització respecte a les versions anteriors.

Actualment, s’està provant i les millores s’han realitzat en el programa Windows Insider. El llançament final es preveu que estigui en algun moment al tercer trimestre / quart del 2018, de manera que l’última generació de visualitzacions anteriors hauria d’estar a prop d’un producte complet, quedant disponible per a allotjament de Windows (servidors VPS i dedicats).

I els 4 millors serveis d'allotjament de Windows

A continuació, es mostra una visió general d’algunes de les principals característiques del nou servidor de Windows.

Suport per a contenidors de Beta Kubernetes

Kuberentes és un potent sistema de contenidors que permet executar aplicacions de manera previsible. Allà va guanyar’No hi ha cap error quan la vostra aplicació està empaquetada en un contenidor Kuberentes i es trasllada d’un entorn a un altre.

El suport a aquest tipus de tecnologia és fonamental quan la informàtica en núvol és cada cop més gran si és una característica imprescindible que no pas agradable. Les empreses modernes es basen en informàtica en núvol escalada i multiplataforma. Amb Microsoft’Nou enfocament en la “híbrida” (en servidors d’ubicació amb integració en núvol) El suport de l’entorn del servidor per a Docker / Kuberentes és una gran victòria per a Windows Server.

Subsistema de Windows per a Linux (WSL)

El subsistema de Windows per a Linux s’inclou amb Windows Server 2019. Bàsicament, el WSL proporciona una manera d’executar un espai d’usuari de Linux, com Ubuntu a sobre de Windows..

Això pot permetre als usuaris de Windows accedir a moltes eines que pugueu trobar a Windows com a eines que necessiteu, com ara Bash, eines de línia de comandament i aplicacions basades en GUI..

Això farà que el servidor 2019 sigui més còmode per a aquells que tinguin més experiència amb l’allotjament Linux (VPS o servidor dedicat).

Mentre que Microsoft hagi estat’no ha estat de codi obert’És el principal defensor del passat, han ampliat la funcionalitat del WSL per ser compatible amb diverses distribucions de Linux.

Noves funcions de seguretat

Windows Server 2019 conté una sèrie de funcions de seguretat. El primer és la inclusió de Windows Defender Advanced Threat Protection. El Windows Defender ATP ja s’inclou a la majoria de versions de Windows 10 i és una inclusió benvinguda del servidor. Amb la quantitat d’amenaces dirigides a plataformes Windows, la incorporació d’una solució maliciosa molt millorada és una gran incorporació.

Les màquines virtuals blindades que es van introduir amb Windows Server 2016 també donaran suport a màquines virtuals que utilitzin Linux al Windows Server 2019. Una màquina virtual blindada és una màquina virtual xifrada amb BitLocker per evitar que es comprometin..

Si afegiu suport per a aquestes màquines virtuals, Windows Server és una opció excel·lent si voleu aprofitar una combinació de serveis en núvol a nivell Enterprise gràcies a la seguretat i la compatibilitat entre sistemes que ofereix el Windows Server 2019.

També s’admet el xifratge d’internet. Amb Windows Server 2019 podreu designar xarxes xifrades dins de la vostra xarxa definida per programari per protegir el trànsit que es mou entre els vostres servidors.

Centre d’administració de Windows amb serveis d’Azure

El nou centre d’administració de Windows us permet desplegar i utilitzar serveis Azure des de la vostra interfície d’usuari del servidor central. Actualment s’integren els serveis següents amb el Centre d’administració i s’hi afegiran més en el futur:

  • Recuperació de llocs d’Azure – Permet una recuperació ràpida per a llocs que utilitzin equips Hyper-V
  • Còpia de seguretat d’atzur – Permet una còpia de seguretat ràpida i restauració del vostre lloc en cas de corrupció / supressió de dades
  • Gestió d’actualitzacions d’Azure – Permet executar actualitzacions del sistema a tots els servidors del vostre entorn
  • Autenticació d’Azure Active Directory – Permet millorar la seguretat del Windows Admin Center proporcionant-vos funcions de seguretat com ara l’autenticació de múltiples factors i les polítiques d’accés condicional.

Servei de migració d’emmagatzematge

El servei de migració d’emmagatzematge ajuda als administradors a migrar servidors i les seves dades a l’entorn de Windows Server 2019 sense necessitat de tornar a configurar usuaris o aplicacions. L’objectiu real de la seva característica és ajudar els administradors a sortir de les instal·lacions antigues de Windows Server 2003 i 2008 i a les plataformes on Microsoft’Les ofertes de núvols es poden aprofitar.

Les plataformes més antigues de Windows Server són menys segures i simplement no serveixen’No tindré la funcionalitat de la nova versió del Windows Server i amb el suport per a Windows Server 2008 que finalitza el gener del 2020, ara no podia’no serà un moment millor per actualitzar-lo.

Sincronització de fitxers Azure

Azure File Sync transfereix l’emmagatzematge d’informació a gran escala del vostre organisme al núvol. El seu funcionament és que l’emmagatzematge del servidor local es converteix fonamentalment en un “memòria cau calenta” que treu dades del núvol.

Quan utilitzeu el servei de sincronització d’arxius, podeu tenir-ne tants “caixes calentes” com cal a tot el món Podeu utilitzar qualsevol protocol comú suportat per Windows Server per accedir-hi, inclosos SMB, NFS i FTPS.

Aquesta gran característica elimina l’espai del disc local com a limitació a la vostra organització alhora que ofereix una gran integració amb els serveis Microsoft.

Replica d’emmagatzematge

La rèplica d’emmagatzematge és un sistema de recuperació de desastres que es té en compte els serveis al núvol. L’emmagatzematge us permet sincronitzar l’emmagatzematge de dades a dos servidors facilitant la recuperació de qualsevol problema o fallades del disc o executar clústers de failover a diversos llocs amb l’emmagatzematge dels nodes que es mantenen en sincronització..

Storage Replica és compatible amb la integració amb Azure en els escenaris següents:

  • Replicació del servidor al servidor dins de les virtual VM
  • Replicació asíncrona de servidor a servidor entre Azure i els servidors del lloc
  • La replicació Cluster to Cluster a Azure
  • La replicació Cluster to Cluster entre Azure i els vostres servidors in situ

Si tu’Torneu a pensar en Windows Server 2019 ara és el moment per començar a avançar en preparar-vos per a la migració. La major integració amb Microsoft’s El servei Azure el converteix en una de les actualitzacions més importants al Windows Server en algun temps.

Amb la funció del servei d’emmagatzematge de migració és gairebé ineludible migrar si esteu executant en una plataforma Windows Server molt anterior, ja que la major part del treball serà automatitzat.

Amb el producte final cada cop més a prop i un funcionament privilegiat relativament estable, mai no ha estat un moment millor per actualitzar-lo.

Aquí teniu els 4 millors serveis d’allotjament de Windows

Aquí teniu els 4 millors serveis d'allotjament de Windows

Preu inicial:
3,92 dòlars


Fiabilitat
9.3


Preu
9.0


Usuari amigable
9.3


Assistència
9.3


Característiques
9.3

Llegiu comentaris

Visita Hosting A2

Aquí teniu els 4 millors serveis d'allotjament de Windows

Preu inicial:
19,99 dòlars


Fiabilitat
9.3


Preu
8.7


Usuari amigable
9.2


Assistència
9.1


Característiques
9.2

Llegiu comentaris

Visiteu el líquid web

Aquí teniu els 4 millors serveis d'allotjament de Windows

Preu inicial:
2,95 dòlars


Fiabilitat
9.0


Preu
9.0


Usuari amigable
9.1


Assistència
9.1


Característiques
9.0

Llegiu comentaris

Visita TMDHosting

Aquí teniu els 4 millors serveis d'allotjament de Windows

Preu inicial:
3,29 dòlars


Fiabilitat
9.3


Preu
9.2


Usuari amigable
9.2


Assistència
9.3


Característiques
9.2

Llegiu comentaris

Visita Hostwinds

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me