Què he d’esperar del meu servei d’allotjament web?

Sabeu què espereu abans d’obrir un nou compte d’allotjament

Quan intenteu iniciar un lloc web, pot ser complicat navegar per tots els passos que heu de realitzar. Abans que fins i tot pugueu començar a dissenyar el lloc web, heu d’assegurar-vos d’obtenir un amfitrió de bona reputació per al vostre lloc.


Tanmateix, quan siguis nou al joc del lloc web, és probable que guanyés’No sé exactament què necessites, per tant pot signar un nou contracte durant un any o més. Primer, cal fer una valoració necessària i esbrinar què es vol en general per al vostre lloc.

Sabeu què espereu abans d’obrir un nou compte d’allotjament

Coneix les teves necessitats d’allotjament

El primer pas és conèixer les necessitats de l’allotjament web. Existeixen tants plans diferents amb diferents nivells de servei, per la qual cosa hauríeu de conèixer ben aviat quin tipus de pla voleu i què necessiteu. Aquí hi ha algunes preguntes bàsiques per respondre:

Quin tipus de lloc web creeu??

  • Necessiteu una aplicació o un suport específic per a un script particular?
  • El vostre lloc web necessita un programari específic?
  • Quant trànsit esperes?

La majoria de contractes per a proveïdors d’allotjament requereixen que subscriviu un pla d’un a tres anys. Voleu assegurar-vos que esteu triant la correcta, per la qual cosa no feu’No perdreu temps i diners. Abans de comprometre’s, aquí teniu algunes coses que podeu esperar d’un servei d’allotjament.

El 4 “S’s”

Un amfitrió superior us proporcionarà els quatre “S”s, que significa velocitat, suport i seguretat. Per descomptat, en funció de les vostres necessitats, potser desitgeu més un proveïdor d’allotjament, però aquestes quatre coses són les més vitals. Sense un d’aquests quatre, és probable que tingueu experiència d’allotjament dolent.

Velocitat

La investigació demostra que si el vostre lloc triga més de dos segons a carregar-se, els visitants s’impacien i deixaran la vostra pàgina.

Haureu d’esperar que un amfitrió pugui oferir-vos velocitats prou ràpides perquè els vostres visitants estiguin contents i satisfets. Cerqueu un amfitrió que utilitzi caché, SSD (unitat d’estat sòlid) i enviï recursos suficients cap al vostre lloc per mantenir la vostra velocitat al mateix temps.

Però recordeu, obteniu el que pagueu i, amb un servei més econòmic, molt probablement es produirà velocitat més lenta.

Assistència

Abans de començar, decidiu quina ajuda us ajudarà. Tens alguna habilitat tècnica o tens temps per fer-ho tu mateix? O, en canvi, algú es cuidaria de tots els problemes de maquinari, infraestructures, incloses instal·lacions, actualitzacions i molt més?

Més proveïdors d’allotjament proporcionaran suport mitjançant correu electrònic, entrada, telèfon o xat. Una cosa important que heu de revisar sempre és el temps de sortida per resoldre qualsevol problema.

Alguns proveïdors d’allotjament només estan disponibles durant l’horari comercial normal, però heu de buscar un amfitrió que estigui disponible les 24 hores del dia. Haureu d’esperar trobar un amfitrió que us respongui de manera ràpida i intel·ligent perquè puguin solucionar qualsevol problema que aparegui.

Al cap i a la fi, si el vostre lloc està a la baixa per algun motiu, no ho feu’vull haver d’esperar hores de treball habituals per resoldre el problema; han de tractar el problema el més aviat possible.

Si voleu que algú s’encarregui del vostre servei de backend del servidor, haureu de considerar un servei d’allotjament gestionat. Els proveïdors d’amfitrió s’asseguraran que el vostre sistema estigui completament configurat, supervisarà el vostre lloc i el servidor per a qualsevol problema de seguretat, instal·li o actualitzi qualsevol programari segons sigui necessari, i que també gestioni les còpies de seguretat..

Tot i que això és una mica més car que un pla d’allotjament no gestionat, però té els seus avantatges i pot ser una bona opció per a algú que no ho faci’No tinc habilitats tècniques ni el temps per gestionar el servidor pel seu compte.

Seguretat

El lloc web mitjà s’enfronta a atacs de programari maliciós 44 vegades cada dia. Cal que un amfitrió web tingui cura d’almenys alguns dels protocols de seguretat. Molts dels amfitrions decents ofereixen còpies de seguretat regulars gratuïtes que podeu utilitzar si necessiteu restaurar-les a un punt segur conegut..

Els bons amfitrions també proporcionaran certificats SSL gratuïts per ajudar a xifrar tota la informació sensible i la prevenció de DDoS.

Escalabilitat

Tens previst que el teu lloc web creixi substancialment el proper any? Aleshores, heu de considerar un amfitrió que pugui escalar amb vosaltres. Si trieu un host VPS o núvol, podeu preveure que podran ampliar-vos amb vosaltres quan ho necessiteu.

Com que el núvol es pot extreure de diversos servidors per proporcionar-vos els recursos que necessiteu, és més fàcil manejar els pics de trànsit.

Altres factors a tenir en compte a l’hora de triar un amfitrió

Garantia d’horari

Voleu que el vostre lloc web estigui en funcionament les 24 hores del dia o el més a prop possible. És quan entra en joc la garantia de temps de funcionament. La majoria dels proveïdors d’allotjament garanteixen un 99,9% com a mínim, però hauríeu d’esperar d’un amfitrió adequat un 99,95% o una garantia de temps més alta.

Com més gran sigui el temps de funcionament, menys temps el vostre lloc web està fora de línia i inaccessible per als vostres visitants.

Preu

Si espereu alts nivells de trànsit o teniu un lloc pesat en recursos, podeu preveure que haureu de pagar una mica més per allotjament i un pla d’allotjament compartit més barat. Com a mínim, hauríeu d’esperar que pagueu aproximadament 3 dòlars al mes per allotjament, però això vol dir que també obtindreu funcions mínimes com ara velocitat, seguretat i control..

A mesura que observeu els plans més cars, assegureu-vos que necessiteu tots els recursos ara o en breu per assegurar-vos que no ho sou’Pagueu de pagar en excés i malgastar el vostre pressupost per alguna cosa que no feu’encara no necessito.

Estratègia de sortida

Si bé el vostre amfitrió escollit pot ser fantàstic ara mateix, mai se sap què pot canviar en el futur. Els canvis de gestió o els canvis de tecnologia poden alterar el nivell de servei que heu esperat del vostre proveïdor d’allotjament. Per tant, us heu d’assegurar que feu’lligueu el lloc amb un sol host i podeu moure’l de manera eficient.

Llegiu els comentaris

Una de les maneres més fàcils d’entendre millor un proveïdor d’allotjament és llegir les ressenyes d’allotjament web, tones i tones de ressenyes. Assegureu-vos de consultar diversos llocs diferents amb reaccions de persones reals per veure quin tipus de proveïdor es tracta. Per descomptat, agafeu-ho tot amb un gra de sal. Unes poques males experiències no vol dir que sigui necessàriament un mal amfitrió. Però realitzant la vostra recerca, podeu assegurar-vos que el proveïdor d’allotjament proporcionarà el nivell de servei que anuncien al seu lloc web.

Conclusió

L’elecció d’un amfitrió web és una gran decisió i cal que feu una investigació adequada abans de comprometre’s a contractar un any. Haureu d’esperar trobar un amfitrió que funcioni per a vosaltres i que pugui convertir-lo en una bona experiència tant per vosaltres com per als vostres visitants. Aquí podeu trobar més proveïdors d’allotjament per a tots els nivells de plans.

Hosts recomanats

Hosts recomanats

Preu inicial:
4,38 dòlars


Fiabilitat
9.8


Preu
9.4


Usuari amigable
9.7


Assistència
9.8


Característiques
9.7

Llegiu comentaris

Visiteu SiteGround

Hosts recomanats

Preu inicial:
3,92 dòlars


Fiabilitat
9.3


Preu
9.0


Usuari amigable
9.3


Assistència
9.3


Característiques
9.3

Llegiu comentaris

Visita Hosting A2

Hosts recomanats

Preu inicial:
2,95 dòlars


Fiabilitat
9.7


Preu
9.5


Usuari amigable
9.7


Assistència
9.7


Característiques
9.6

Llegiu comentaris

Visita FastComet

Hosts recomanats

Preu inicial:
3,29 dòlars


Fiabilitat
9.3


Preu
9.2


Usuari amigable
9.2


Assistència
9.3


Característiques
9.2

Llegiu comentaris

Visita Hostwinds

Hosts recomanats

Preu inicial:
0,00 dòlars


Fiabilitat
9.4


Preu
9.2


Usuari amigable
9.2


Assistència
9.3


Característiques
9.3

Llegiu comentaris

Visiteu Cloudways

Hosts recomanats

Preu inicial:
5,00 dòlars


Fiabilitat
9.1


Preu
9.3


Usuari amigable
9.1


Assistència
9.0


Característiques
9.1

Llegiu comentaris

Visita InterServer

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me