Notícies de contenidors al núvol: Ubuntu OpenStack, Tata Communications, JFrog, Open BMC i Kaggle

Contenidor com a servei (CaaS), emmagatzematge SSD, & Obteniu controladors de gestió de la base de dades

Ubuntu OpenStack va publicar estadístiques la setmana passada que van situar la distribució de programari Linux com el número 1 general de la quota de mercat per a la gestió del centre de dades en núvol construït mitjançant OpenStack per a l’administració de xarxa. Ubuntu va reclamar el 55% de la inversió empresarial total en aquest sector el 2017 a través de les distribucions rivals Linux de plataformes Linux de Red Hat OpenShift i SUSE Cloud 7 amb MicroOS. A l’Índia, la firma de subcontractació de desenvolupament de programari Tata Communications va anunciar un nou suport per a la plataforma cloud Container-as-a-Service (CaaS) desenvolupada pels seus equips de programació com a solució per a:


 • Empreses empresarials com telecomunicacions, banca / finances, fabricació o comerç electrònic per adoptar ràpidament la modernització de bases de dades;
 • La producció d’aplicacions web / mòbils codificades a mida i amb suport d’allotjament en núvol d’alt rendiment als més alts nivells de trànsit d’usuaris;
 • Gestió de maquinari de xarxa en núvol públic / privat / híbrid per a publicacions web i aplicacions mòbils, & Requisits del producte SaaS.

Tata Communications continua una tendència llançada per Infosys i Wipro en la creació de solucions privades de programari en núvol que es poden utilitzar per subcontractar equips per donar suport a moltes empreses empresarials en operacions simultànies. Les empreses integradores poden instal·lar Red Hat OpenShift, Ubuntu OpenStack, SUSE Cloud 7, CoreOS o RancherOS amb virtualització Docker per gestionar solucions complexes per a clients empresarials mitjançant eines de programari de codi obert. Aquesta setmana, altres anuncis principals inclouen el nou VMware, IBM, & Col·laboració AWS en solucions de plataformes en núvol; Microsoft que estableix nous estàndards SSD / BMC per als fabricants de maquinari & centres de dades (Project Denali / Project Cerberus); i van continuar deixant a conèixer els investigadors sobre l’adquisició de Google de la companyia de ciències de dades Kaggle, inclòs el seu personal expert en programació, arxius de dades de recerca, & milions de clients de la plataforma AI / ML / DL. L’adopció d’Apache Hadoop continua creixent ràpidament com a solució "dades massives" requeriments, inclosos IoT, comerç electrònic, cotxes de conducció automàtica, analítica de xarxa en núvol, & tecnologia de cerca.

Contenidors com a servei (CaaS), emmagatzematge SSD i controladors de gestió de la base de la base oberta

Ubuntu OpenStack: 55% de la quota de mercat contra Red Hat OpenShift & SUSE Cloud 7 Distros

OpenStack va ser desenvolupat per Rackspace & La NASA al voltant del 2010 com a sistema operatiu avançat del centre de dades per a necessitats de computació en núvol a gran escala. La plataforma és modular i extensible, de manera que les empreses o altres organitzacions poden personalitzar-la segons els seus requisits específics de centre de dades o d’allotjament en núvol, és a dir, utilitzar per servidors web per fer pública la informació o servidors de bases de dades amfitrions per a operacions internes, etc. Programari de tercers. les empreses de desenvolupament poden crear eines que estenguin OpenStack de noves maneres: supervisió de xarxa, equilibri de càrregues, emmagatzematge remot, API, administració del servidor web, analítica de dades, tallafocs, xifratge, & seguretat. Ubuntu és ara "la distribució de Linux més utilitzada per a OpenStack." AT&T, Bloomberg, Paypal, eBay, Sky, & Actualment, Walmart gestiona els seus centres de dades i l’allotjament en núvol per a aplicacions web / mòbils amb Canonical mitjançant Ubuntu / OpenStack als nivells més alts de trànsit web. La combinació dels propers 5 competidors del sector: Red Hat, SUSE, HP, Oracle, & IBM no iguala la base d’usuaris instal·lada total d’Ubuntu en comparació amb la majoria del maquinari del servidor de núvol que s’executa OpenStack en la producció de centres de dades actualment per a serveis d’allotjament web a nivell d’empresa, principalment en l’arquitectura de núvols privats per a empreses Fortune 500. Actualment, les principals distribucions de codi obert de Linux d’OpenStack són:

 • Ubuntu OpenStack
 • Red Hat OpenShift & Red Hat OpenStack
 • SUSE Cloud 7 (MicroOS)
 • HP Helion OpenStack
 • Oracle OpenStack
 • IBM Cloud Manager amb OpenStack

L’avantatge de l’adopció de centres de dades empresarials per a empreses de desenvolupament de programari i maquinari en informàtica es basa en el fet que les empreses amb operacions comercials més grans tenen també la despesa pressupostària més elevada en la compra de serveis al núvol. A banda de les grans institucions governamentals i educatives, els pressupostos corporatius IT de Fortune 500 representen els contractes més lucratius per a empreses de desenvolupament de programari i hardware de TI, & proveïdors de serveis al núvol. Les empreses integradores s’han expandit a l’ecosistema d’OpenStack, alliberant codi de programari sota tarifes de subscripció o taxes d’ús de llicència que afegeix opcions més complexes per a desplegaments de centres de dades empresarials, per exemple: una empresa d’allotjament web que instal·la OpenStack de manera específica amb un sistema operatiu Linux i un motor d’orquestració de contenidors. Les empreses integradores ofereixen serveis de consultoria, contractació, desenvolupament de programari o serveis d’outsourcing de DevOps a les empreses Fortune 500 com a proveïdors de solucions d’externalització. Tata Communications va anunciar recentment una plataforma CaaS (Container-as-a-Service) basada en IZO ™ Cloud Cloud que s’utilitzarà per donar suport als serveis informàtics en organitzacions empresarials empresarials. Aquests serveis al núvol privat competeixen amb opcions de núvols públics per a organitzacions informàtiques amb diferents nivells de sinergia & cost d’inversió per a organitzacions complexes que necessiten eines distribuïdes de gestió d’equips per a la producció de programari CI / CD que poden incloure milers de productes o milions de dominis allotjats.

Ubuntu OpenStack: 55% de la quota de mercat contra Red Hat OpenShift i SUSE Cloud 7 Distros

Integració de CI / CD amb Docker:

La metodologia de la integració contínua (CI) i el lliurament continu (CD) són trets clau d’una pràctica moderna de desenvolupament de programari. Docker Enterprise Edition (Docker EE) pot ser un catalitzador per a aquesta mentalitat de DevOps, integrant-se amb les eines preferides i les pràctiques existents per millorar la qualitat i la velocitat amb què es proporciona la innovació..

Més informació sobre Docker & CI Gitlab / CD.

Tata Communications: Contenidors-com-a-servei (CaaS) en empreses d’externalització d’informàtica

La plataforma Ta Communications Container-as-a-Service (CaaS) permet als administradors de sistemes equilibrar l’agilitat de la gestió de projectes mitjançant l’ús d’eines de línia de comandes DevOps. La plataforma Tata CaaS conté totes les subscripcions de programari necessàries & dependències manuals per a scripts de microservici que s’executin en virtualització de contenidors. La plataforma Tata CaaS inclou un registre d’imatges segures per al subministrament d’instantània d’imatges de disc del servidor web de maquinari en clústers elàstics. La suite de programari inclou accés basat en rols en clústers verticals que funcionen en paral·lel per a desenvolupadors àgils multi-equip amb molts productes compatibles amb la pràctica de la versió de CI / CD i proves de sandbox. La seguretat del contenidor es gestiona mitjançant permisos d’accés dels usuaris a cada entorn individualment per controlar el núvol privat. Obteniu més informació sobre la plataforma CaaS (Contenidor com a servei) de Tata Communications.

Tata Communications: Contenidors-com-a-servei (CaaS) en empreses d’externalització d’informàtica

Fundació Cloud Build & BootStack:

Canonical dissenyarà, construirà i explotarà un núvol de producció OpenStack a les instal·lacions des de 15 dòlars per servidor i dia. Nosaltres’Entrenarà i transferirà el control al vostre equip a petició. Aquesta és la manera recomanada d’arribar a la producció de forma ràpida, que us permetrà augmentar les vostres càrregues de treball de manera eficient i centrar-vos en el consum de núvol no en la infraestructura … Utilitzeu Canonical’s conjure per implementar un OpenStack amb diversos nodes. Amb contenidors LXD, tot s’adapta al portàtil, a VMware o fins i tot a un núvol públic. Ideal per a usuaris o desenvolupadors per primera vegada que vulguin estudiar els components d’OpenStack en acció. Utilitzeu-lo amb MAAS (‘El metall com a servei’) per desplegar-los a diversos servidors i escalar-lo a molts racks.

Més informació sobre Ubuntu OpenStack.

Amb l’allotjament de contenidors, les empreses poden triar un pla de Kubernetes en un amfitrió principal de núvols com AWS, GCP o Microsoft Azure vs. instal·lar una xarxa OpenStack a AWS EC2 de manera independent o en un centre de dades de núvol privat. El principal avantatge de les principals distros de Linux basades en OpenStack (SUSE, Red Hat, & Ubuntu) és que els experts de la plataforma són provats amb anterioritat i els paquets ofereixen una facilitat de desplegament com a solució a escala, amb suport per al client inclòs, manuals de formació, panells d’administració i serveis de control de xarxa. Les instal·lacions en núvol d’OpenStack permeten que un servidor sigui designat com a host que controla les xarxes de clúster mitjançant particions de contenidors virtualitzades. L’alternativa principal a això és el núvol privat amb OpenStack & Kubernetes implementat per a operacions en centres de dades. Aquests mètodes són molt populars en allotjament web per executar plataformes VPS i plans de CentOS compartits junts en el mateix maquinari del centre de dades o en diverses ubicacions internacionals del centre de dades. Les principals alternatives a OpenStack, Kubernetes, & Docker com a solucions de codi obert són Mesosphere DC / OS, CoreOS Tectonic, & CloudStack. L’avantatge principal d’aquestes plataformes és que permeten una millor assignació de recursos de maquinari del centre de dades en producció mitjançant la virtualització de contenidors, a més de donar suport a desplegaments de servidors web a escala amb requisits d’extensió de codi personalitzat i llenguatge de programació que depenen de les aplicacions web / mòbils per operar amb majors funcions. Funcions de SaaS al públic. Apache Hadoop proporciona eines per a una propera generació d’aplicacions basades en fluxos de dades, per exemple per alimentar les analítiques d’usuaris d’Amazon.com o xarxes de cotxes autofotores..

Plataforma TTA Communications Contenidors-com a servei (CaaS):

Núvol privat IZO ™:

Integra, gestiona i controla els teus entorns informàtics distribuïts mitjançant una única plataforma d’orquestració. La nostra plataforma oberta i flexible us ofereix una selecció d’hipervisors, sistemes operatius i emmagatzematge. Les nostres arquitectures de seguretat integrades dedicades o virtuals es poden configurar mitjançant la integració de control d’accés basat en rotlle (RBAC) i el protocol LDAP (Lightweight Directory Access Protocol).

Més informació sobre les comunicacions de Tata.

Per obtenir més informació sobre l’OpenStack, considereu l’ebook de Mirantis: "OpenStack: El camí cap al núvol" (2017). En cas contrari, VMware va fer alguns anuncis importants aquesta setmana sobre treballar en col·laboració amb IBM a la seva plataforma de serveis en núvol, així com amb instal·lacions vSphere allotjades remotes a AWS per a solucions empresarials a gran escala. També hi ha tendència a "Dades massives" Les notícies de la plataforma són Apache HiveMall, que permet als programadors construir aplicacions d’aprenentatge automàtic amb bases de dades SQL. JFrog ha publicat una demostració sobre com els programadors utilitzen C i C ++ amb Jenkins, Conan i JFrog Artifactory per subministrar servidors web per a suport complex d’aplicacions web / mòbils en entorns d’allotjament. Brigade ha llançat una nova aplicació de script amb esdeveniments per a Kubernetes.

Plataforma TTA Communications Contenidors-com a servei (CaaS):

Apache Hadoop:

El projecte Apache ™ Hadoop® desenvolupa un programari de codi obert per a informàtica distribuïda fiable i escalable. La biblioteca de programari Apache Hadoop és un marc que permet el processament distribuït de grans conjunts de dades entre grups de computadores mitjançant models de programació senzills. Està dissenyat per escalar des de servidors únics fins a milers de màquines, cadascuna d’elles que ofereixen càlcul i emmagatzematge locals. En lloc de confiar en el maquinari per oferir alta disponibilitat, la mateixa biblioteca està dissenyada per detectar i gestionar els errors en la capa d’aplicacions, de manera que proporciona un servei altament disponible a la part superior d’un cluster d’ordinadors, cadascun dels quals pot ser propens a fallades..

Més informació sobre Apache Hadoop.

Microsoft va anunciar assistència de l’API perquè els desenvolupadors utilitzin el servei de cerca personalitzada, l’API Face i la cerca d’entitat Bing per crear aplicacions web / mòbils. Segons ZDnet:

"Aquestes API i serveis formen part dels 25 serveis cognitius més en què Microsoft treballa. El mes de maig passat, els funcionaris de Microsoft van dir que 568.000 desenvolupadors utilitzaven els seus serveis cognitius per afegir smart smart AI a les seves pròpies aplicacions i serveis. Aquesta setmana, els funcionaris van dir que més d’un milió de desenvolupadors s’han registrat i utilitzat els serveis cognitius de Microsoft."

CMSwire escriu que el 80% de les empreses inverteixen en IA i que aquesta àrea de les TI veurà un creixement exponencial en els propers 10-20 anys. Principalment, hi ha una gran necessitat de processament AI / ML / DL en xarxes autònomes de vehicles autònoms i de cotxe, que es gestionaran a escala continental per bancs de servidors AI-renders, cloud web hosts, & Majors informàtiques. En segon lloc, el mateix maquinari es pot utilitzar a Bitcoin, Blockchain i mineria de monedes virtuals, així com a jocs & Aplicacions VR / AR, és a dir, GPU & TPU d’aprenentatge automàtic. Google, AWS i IBM ja ofereixen als desenvolupadors accés als servidors TensorFlow del model d’allotjament web, que es pot integrar en aplicacions i serveis comercials mitjançant API i desenvolupament de programari personalitzat. La captació de dispositius mòbils i tauletes també canvia el que els programadors poden fer amb aquestes eines de manera creativa o disruptiva. Supremacia quàntica, impressió metàl·lica 3-D, & Alguns exemples de les aplicacions més avançades que utilitzen servidors AI / ML / DL en super-clústers actuals.

Apache Hadoop:

"Dades massives" & AI / Ml / DL:

Tornant a l’adquisició de Kaggle; La tercera part de la femta de l’estratègia de Google es basa en preparar una comunitat de científics de dades i experts en aprenentatge automàtic (futurs i presents) que són habituats i còmodes dins de l’ecosistema d’aprenentatge automàtic de Google. Tant si es tracta del suport extraordinari que Google està donant al projecte Tensorflow (que més recentment incorpora la biblioteca Keras d’aprenentatge profund) com a l’educació gratuïta en forma de cursos conjunts sobre aprenentatge automàtic i aprenentatge profund amb Udacity o ara l’adquisició de mig milió d’aficionats a l’aprenentatge automàtic. mitjançant Kaggle, aquests moviments asseguren que la caixa d’eines dels professionals es basarà en els estàndards i la tecnologia de Google. El primer ordre comercial després de l’adquisició, sembla que traslladi els nuclis de Kaggle "una combinació d’entorn, entrada, codi i sortida" a Google Cloud.

Més informació sobre l’adquisició de Kaggle de Google.

Qualsevol usuari que busqui més informació sobre ciències de dades i aprenentatge automàtic pot llegir:

 • Curs de Crash Learning Machine amb API TensorFlow (2018)
 • Rànquing “Introduccions a la ciència de dades” (2017)
 • Els millors cursos sobre ciències de dades a Internet, puntuats (2017)

Hi ha un gran nombre de recursos excel·lents disponibles en línia que poden portar als programadors experimentats a començar ràpidament amb TensorFlow utilitzant un idioma que ja coneixen tècnicament. La recerca en ciències de dades de Kaggle és respectada acadèmicament & a nivell mundial, amb eines de contractació i contractació integrades per a especialistes.

Microsoft & el Projecte Open Compute: nous estàndards per a firmware d’emmagatzematge SSD

Microsoft i el projecte Open Compute: nous estàndards per a firmware d’emmagatzematge SSD

Projecte Denali:

Project Denali és una estandardització i evolució d’Open Channel que defineix els rols de SSD vs. el de l’amfitrió en una interfície estàndard. La gestió de suports, la correcció d’errors, el mapeig de blocs incorrectes i altres funcionalitats específiques de la generació de flaix es mantenen al dispositiu mentre l’amfitrió rep escriptures aleatòries, transmet fluxos d’escriptures seqüencials, manté el mapa d’adreces i realitza la recollida d’escombraries. Denali permet l’assistència de FPGA (matrius de portes programables de camp) o de microcontroladors al costat de l’amfitrió.

Més informació sobre el projecte Open Compute.

Projecte Open Compute (OCP): Projecte Denali, Project Cerberus, & Projecte Olympus

El projecte OpenBMC & Linux Foundation va continuar treballant en l’establiment d’estàndards de la indústria per al firmware de control de gestió de base de bases de dades obert (BMC). Microsoft va anunciar Project Denali per estandarditzar interfícies de firmware SSD, així com la donació de Project Cerberus, un microcontrolador criptogràfic, al Projecte Open Compute (OCP) per a un desenvolupament col·laboratiu més. Segons ZDnet:

"Els oficials de Microsoft l’any passat van descriure Cerberus com la següent fase del Project Olympus, el seu disseny del servidor del centre de dades que la companyia va contribuir a l’OCP … Microsoft es va incorporar al projecte Open Compute Project (OCP) el 2014 i és membre fundador i col·laborador del programa el projecte Switch Abstraction Interface (SAI) de l’organització. L’OCP publica dissenys de maquinari obert destinats a utilitzar-se per crear centres de dades relativament barats. L’OCP ja ha publicat especificacions per a plaques base, chipsets, cablejats i socs, connectors i xarxes obertes i commutadors."

Els centres de dades poden continuar supervisant els desenvolupaments del Projecte d’Open Compute (OCP) per fer el seguiment dels canvis d’estàndard en el servidor web i els equips de xarxa. Els desenvolupadors de programari hauran de supervisar aquests canvis per donar suport als estàndards del sector en aplicacions. Emmagatzematge SSD & El xifrat de dades segueix sent dos dels sectors més innovadors de l’allotjament web en núvol.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me