Microsoft Inspire 2018: Azure Cloud lidera els ingressos anuals de vendes a 110,4 mil milions de dòlars USD

Azure Cloud augmenta un 89% l’any passat per superar Google Cloud a la quota de mercat

Microsoft va celebrar la seva conferència anual Inspire per a socis tecnològics a Las Vegas aquest mes de juliol, combinant l’esdeveniment amb la convenció Ready que se celebra anualment per als empleats. La setmana va culminar amb la CEO Satya Nadella, que va publicar els resultats de vendes i l’informe financer anual de Wall Street, que va revelar que els ingressos anuals de la companyia havien superat els 100.000 milions de dòlars USD per primera vegada en la seva història corporativa. Les accions de Microsoft van assolir un rècord de 108,20 dòlars al NASDAQ, valorant la companyia en més de 800 mil milions de dòlars dòlars.


CNBC va informar que Apple, Microsoft, Google / Alphabet, & Amazon es troba en una cursa per convertir-se en la primera companyia mundial del milió de dòlars. Azure va liderar la divisió Intelligent Cloud de Microsoft en registrar un creixement de vendes del 89% el darrer trimestre, en comparació amb les vendes de subscripcions d’Office 365 que van augmentar el 38%. Per contra, les vendes de programari del servidor web de Windows es van mantenir estancades amb només un lleuger augment de les vendes de les seves versions i solucions híbrides de servidor premium. L’eufòria de clients sobre la línia de productes de Azure Cloud en auge va ser evident a la conferència Microsoft Inspire que va incloure cinc dies de seminaris de líders empresarials i experts en tecnologia sobre una àmplia gamma de temes que van des de la transformació digital, la innovació del govern., & intel·ligència artificial a la telemedicina, assistència sanitària, tendències en educació, chatbots, & IoT. També es van fer nombrosos seminaris sobre Kubernetes, DevOps, plataformes sense servidor, mapes geospatials, Visual Studio, SQL Server, Big Data, B2B, CosmosDB, SaaS / IaaS, & jocs presentats al voltant de solucions Microsoft Azure. S’han enregistrat un total de 589 sessions de l’esdeveniment que es poden veure gratuïtament al lloc web de Microsoft Inspire, constituint un valuós recurs per a programadors, desenvolupadors, propietaris de negocis, estudiants i empresaris. L’esdeveniment també va comptar amb una cerimònia de premis per a destacats d’ecosistemes de 39 categories, on AT&T, Accenture, Larsen & Toubro, Cognizant, Cloudera, Ensono, & Xpirit va aportar grans premis per la seva innovadora tasca en la indústria del programari.

Azure Cloud augmenta un 89% l'any passat per superar Google Cloud a la quota de mercat

El nou conseller delegat de Microsoft, Satya Nadella, supera Google a la quota de mercat del núvol

Per als analistes de la indústria del núvol, els últims guanys corporatius de Microsoft i els anuncis sobre productes Azure introduïts a Inspire 2018 van obrir els ulls. Segons va informar el New York Times, "El negoci principal del núvol és un mercat de 60 mil milions de dòlars anuals, que va créixer un 50 per cent en el primer trimestre d’aquest any, segons Synergy Research Group. En aquest mercat de ràpid creixement, Amazon manté una quota del 33 per cent, sense canvis des de finals del 2015. En el mateix període, Microsoft’La quota de s ha augmentat del 7 per cent al 13 per cent i de Google’s va duplicar fins al 6 per cent." El règim de puny de pernil presidit per Steve Ballmer, el fracàs en l’adquisició de Nokia i fins i tot l’imperi Windows / DOS de Bill Gates basat en monopolis de programari d’escriptori de codi tancat, semblen records llunyans en comparació amb el nou Microsoft impulsat per Azure Cloud. Segons l’escriptor de Forbes, Peter Cohan, "En una enquesta de Morgan Stanley, de 100 CIO nord-americans i europeus, es va trobar que el 34% tenia previst comprar un nivell més car del programari d’Office 365 en els pròxims dos anys i que el 70% tenia o preveia utilitzar Azure. Bernstein va comprovar que a juny de 2018, el 62% dels CIO van dir que utilitzaven Azure (un augment del 50% aproximadament un any abans) mentre que el 60% utilitzava Amazon Web Services." Com AWS & Google, Microsoft inverteix molt en la integració AI / ML / DL del núvol per impulsar analítiques Big Data, IoT i una propera generació d’aplicacions de programari per a la transformació empresarial. Enterprise IT segueix sent fidel a Microsoft en funció de la bona voluntat, el reconeixement de la identitat de marca, la necessitat de seguretat de dades corporatives i la integració de la plataforma de programari / maquinari. Això es tradueix en una enorme presa de les noves línies de productes de Microsoft Azure, ja que el Fortune 500 continua una gran transició cap a la subcontractació de centres de dades al núvol..

Un dels paradigmes clau que impulsa Nadella és "informàtica omnipresent" desenvolupant-se com a conseqüència de la propera generació de telèfons intel·ligents mòbils, tauletes, servidors de punta i "sempre connectat" Dispositius de sensor IoT. Nadella ha realitzat principals adquisicions de LinkedIn (26.000 milions de dòlars) i GitHub (7.500 milions de dòlars) sota la seva tinença que amplien l’empremta de Microsoft en xarxes socials i desenvolupament de codi obert, així com la compra de Minecraft / Mojang el 2014 per 2.500 milions de dòlars USD. Gaming va obtenir uns ingressos de 10 mil milions de dòlars a l’últim any, on Nadella va declarar: "En jocs, nosaltres’tornem a perseguir la nostra àmplia oportunitat des de la manera en què es creen i es distribueixen els jocs, de com funcionen’he jugat i vist, superant els deu mil milions d’ingressos aquest any per primera vegada. Nosaltres’invertiu de forma agressiva en serveis de contingut, comunitat i núvol a tots els punts finals per ampliar l’ús i aprofundir en la participació amb els jugadors." Els ingressos que Microsoft obté per jocs & Xbox és realment una mica més del que rep de la divisió Intelligent Cloud i prou gairebé per cobrir els 13.600 milions de dòlars íntegres de les despeses en inversions de capital que la companyia requereix en operacions anuals. Per exemple, Office 365 informa de prop de 32 milions de subscriptors, mentre que Xbox Live té entre uns 57 i 59 milions d’usuaris actius. Microsoft també ha invertit de forma agressiva en l’adquisició de Big Data, AI, utilitat mòbil, HPC, ciberseguretat, xarxes professionals, & start-up de comunicació sota Nadella.

Azure Cloud augmenta un 89% l'any passat per superar Google Cloud a la quota de mercat

Microsoft Inspire 2018 – Las Vegas: Adreces de Keynote & Presentacions VIP Corenote

Amb prop de 600 tallers, seminaris, discursos, presentacions i cerimònies diferents que es van celebrar a la trobada Microsoft Inspire 2018 de Las Vegas, es van representar gairebé tots els nínxols de la cadena de subministraments de proveïdors i la xarxa de socis dels ecosistemes. Les més importants van ser les adreces diurnes i corenotes diàries d’executius superiors de Microsoft, grans empreses de serveis informàtics i principals desenvolupadors de programari. Per a aquells que no tinguin temps de veure la totalitat de les adreces principals, destaquen el primer dia, el segon dia, & El tercer dia donarà una idea del que és assistir a la convenció. Més de 18.000 persones de 132 països van viatjar a Las Vegas per als esdeveniments, amb els executius de 5 estrelles més alts nivells del Fortune 500 i capital risc barrejant-se amb el contingent über-geek dels equips de programació empresarial, centres de dades corporatives, administració de sistemes de xarxa., & desenvolupament de grans marques web. Es va incloure la varietat de nous productes i serveis disponibles a Azure Cloud de Microsoft, juntament amb promocions i anuncis de productes bàsics com Windows, Office 365, Xbox, Surface, Skype, LinkedIn, Cortana, Dynamics 365, & Yammer. Actes de circ, còmics, DJs, & els músics es van divertir a l’acte, i el 2018 "Soci de l’Any" els guanyadors van ser anunciats a la fanfàrria.

Microsoft Inspire 1er dia – Visió principal:

Dinàmica de la comunitat de Microsoft: "Ponents corenots: Gavriella Schuster (vicepresident corporativa, canals de socis comercials) & Programes); Judson Althoff (vicepresident executiva, negoci comercial mundial); i Brad Smith (president de Microsoft i CLO)." Mireu el clausote del Dia Un a Vimeo.

Microsoft Inspire Day 2 – Vision Keynote:

Font de l’aplicació, Azure Cloud, & Col·laboració empresarial: "Ponents corenots: Gavriella Schuster (vicepresident corporativa, canals de socis comercials) & Programes); Jason Zander (vicepresident executiu – Microsoft Azure); Alysa Taylor (Vicepresidenta Aplicacions i Indústria Global); i Anand Eswaran (vicepresident corporatiu d’aplicacions empresarials i màrqueting industrial)." Mireu el keynote del Dia Dos a Vimeo.

Microsoft Inspire Day 3 – Vision Keynote:

Filosofia de vendes dirigida per socis de Microsoft: "Satya Nadella, CEO de Microsoft, sobre “els tres pilars claus de Microsoft: computació en núvol intel·ligent, omnipresent i computació autònoma i informàtica centrada en persones”. Sessió inclou una demostració d’HoloLens i Dynamics Field Service." Mireu la clau de tres dies a Vimeo.

Azure Cloud augmenta un 89% l'any passat per superar Google Cloud a la quota de mercat

Jason Zander (EVP @Azure): Zander va registrar un creixement dels ingressos del consumidor de YoY Azure al 100% amb un 122% de creixement dels serveis premium de YoY Azure. Va dir que Microsoft és un "dirigit pel soci" empresa i que el creixement va ser un testimoni del treball dur dels seus socis. Aprèn més.

Microsoft Inspire: Jason Zander Corenote & Fets ràpids:

 • Cada $ 1 gastat en serveis d’allotjament d’Azure combustiona una mitjana de 5 dòlars en vendes de socis.
 • Rackspace s’ha convertit en un soci clau amb Microsoft, amb un creixement del 422% en els seus serveis de consultoria Azure Cloud.
 • Red Hat ha llançat una plataforma de servidors de clúster OpenShift totalment gestionada a Azure Cloud, que Zander va presentar com a exemple del compromís de Microsoft per donar suport a solucions de codi obert segons la demanda del sector..
 • Una xarxa informàtica omnipresent és clau per al núvol intel·ligent. Microsoft Azure és "productiu, híbrid, intel·ligent, & de confiança" amb 54 regions internacionals a la petjada de cobertura (més de 4500 localitats puntuals) & 130+ llocs de vora).
 • Microsoft inverteix en la instal·lació dels seus propis cables de fibra òptica submarina per operar els seus centres de dades independentment dels grans telcos.
 • Microsoft Azure ofereix ara una completa cartera de productes de màquines virtuals que inclouen: esclat, de propòsit general, càlcul intensiu, optimitzat per emmagatzemar, optimitzat per a memòria, gràfic intensiu, HPC, & Opcions SAP HANA.
 • Infraestructura destinada a l’empresa "missió crítica" càrregues de treball com les que gestiona SAP i NetApp, & Cray representa un focus important per al futur dels serveis d’Azure.
 • La pila d’Azure es pot executar en servidors de punta qualsevol que sigui sota models híbrids / multinube.
 • Azure Migrate ajuda les empreses a traslladar aplicacions antigues al núvol com a part del procés de transformació digital.
 • Azure Hybrid (amb instància reservada) és la forma més rendible de fer executar Windows Server + SQL al núvol, que no està disponible a AWS ni a Google.
 • Visual Studio Code utilitza cada 1,5 milions de desenvolupadors cada dia. GitHub, que aviat serà propietat de Microsoft, suporta cada dia més de 22 milions de desenvolupadors de codi obert.
 • Microserveis, Kubernetes, & Solucions sense servidor (FaaS) són comercialitzades per Azure a nivell empresarial.
 • SQL DB, PostgreSQL, MySQL, Redis Cache, & CosmosDB són els principals productes DBaaS disponibles a Azure sota un enfocament completament gestionat.
 • Algunes empreses migren milers d’aplicacions basades en SQL al núvol en un sol compte.
 • Azure SQL DW (Data Warehouse) resulta aproximadament un 30% més barat per a les empreses que AWS Redshift.
 • Azure CosmosDB és la base de dades més ràpida de la plataforma amb escala global i suport per MongoDB, Gremlin, Spark, & Cassandra via API.
 • Integrar IA en aplicacions per fer les empreses més eficients és més fàcil mitjançant els serveis cognitius pre-construïts d’Azure.
 • Azure Databricks és una plataforma d’analítica basada en Apache Spark per transformar dades grans en intel·ligència empresarial.
 • Azure Machine Learning admet marcs com TensorFlow, PyTorch, Caffe2, Keras, MxNET, & Kit d’eines cognitives amb paquets de model d’AI pre-construïts.
 • Azure Machine Learning es desplega directament a Kubernetes per a l’orquestració d’aplicacions mitjançant contenidors Docker. Aquest pipeline permet als desenvolupadors de programari utilitzar les eines de la plataforma Azure conjuntament amb els requisits de gestió de projectes de CI / CD.
 • Azure IoT Hub processa actualment més d’un bilió de missatges al dia des de dispositius connectats a Internet.
 • Azure Sphere és un xip de micro-control inspirat en sensors de tecnologia Xbox que s’integra de forma nativa amb la pila Azure per al desenvolupament d’aplicacions IoT i inclou milers de dispositius associats a l’ecosistema.
 • Mireu el Corenot del Microsoft Two Inspire 2018 Day Two.

Azure Cloud augmenta un 89% l'any passat per superar Google Cloud a la quota de mercat

Centrat en els socis: "Microsoft va revelar que els esforços de co-venda amb els socis han generat fins ara 5.000 milions de dòlars en vendes de socis, mentre que la companyia ha subministrat als socis amb més d’1 milió de clients de clients des de Inspire l’any passat. Microsoft també va dir que ara té 72.000 socis en núvol en total i informa que els ingressos del proveïdor de solucions de núvol (CSP) creixen un 234 per cent en comparació amb fa un any. Les vendes de socis són de 5.000 milions de dòlars a "un bon començament per aquesta moció, però només és el començament," El responsable del canal de Microsoft, Gavriella Schuster, va dir dijous en una sessió informativa amb els periodistes “. Més informació sobre els anuncis de Microsoft a Inspire 2018.

Azure Cloud augmenta un 89% l'any passat per superar Google Cloud a la quota de mercat

Innovació de socis – Creixement & Diferenciació: "Les organitzacions de tot el món estan experimentant una transformació alimentada pel núvol, la intel·ligència artificial, la realitat mixta i la Internet de les coses. Aquestes tecnologies ajuden a les empreses i a la societat a assolir nous cims: el comerç minorista és cada vegada més personal, la banca es fa més transparent i l’assistència sanitària és cada cop més predictiva i preventiva. Al centre d’aquestes increïbles històries de transformació, i molt més, hi ha socis de Microsoft. L’ecosistema de socis de Microsoft és un grup de centenars de milers d’organitzacions que impulsen un impacte global positiu. Construint tot, des d’aplicacions de línia de negoci fins a solucions específiques per a la indústria en Dynamics 365 fins a experiències de joc, aquestes empreses són una extensió natural de l’equip de Microsoft, proporcionant tecnologia d’avantguarda a milions de clients.." Més informació sobre Microsoft Inspire 2018.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me