Meteor and Galaxy – Desenvolupament i allotjament de JavaScript sense molèsties

Contents

Una entrevista amb Rohit Bakhshi, responsable de productes de Galaxy, Grup de Desenvolupament de Meteor

Meteor és una plataforma JavaScript de codi obert per desenvolupar aplicacions web i mòbils modernes. Inclou un conjunt clau d’eines i tecnologies, així com un conjunt curat de paquets de la comunitat Node.js i de JavaScript general. A més, ofereixen allotjament de pagament via a través de Galaxy, que és una plataforma d’allotjament com a servei (PaaS) construïda específicament per a les aplicacions de Meteor. Rohit Bakhshi discuteix aquestes tecnologies i també explica el seu model de preus i per què una empresa d’eines de desenvolupament també es troba en el negoci d’allotjament.


Una entrevista amb Rohit Bakhshi, responsable de productes de Galaxy, Grup de Desenvolupament de Meteor

HostAdvice: Vostè’He participat en moltes empreses tecnològiques amb èxit, tant startups com empreses consolidades. Explica’m una mica les teves experiències.

He tingut la sort de construir la meva carrera a partir d’aprenentatges i experiències en empreses d’èxit. Vaig començar a desenvolupar programari en Accenture Technology Labs, on vaig aprendre a arquitectar i crear solucions crítics per a les empreses que utilitzen tecnologies web modernes i plataformes de dades. Després d’Accenture em vaig incorporar a Hortonworks com a part de l’equip de producte. Vam crear una empresa de programari amb èxit venent plataformes de dades de codi obert al mercat empresarial global.

HostAdvice: D’acord: a Meteor. Què et va atraure a unir-se a Meteor?

Em vaig incorporar a Meteor en el punt en què el marc l’utilitzaven els desenvolupadors de tot el món i hi havia una gran oportunitat comercial per la mida i la passió de la comunitat de Meteor. Per a mi, personalment, hi havia una important oportunitat de lideratge en la gestió de productes i el repte de saber quins eren els equips de producte de desenvolupament d’aplicacions globals; i, en conseqüència, com crear un conjunt d’eines / plataformes útils per a desenvolupadors SaaS per als nostres clients.

Meteor també em va oferir l’oportunitat de tornar a la meva original passió pel desenvolupament d’aplicacions.

HostAdvice: què és exactament Meteor? Per què necessitem una altra plataforma de desenvolupament?

Meteor és un dels món’els marcs de desenvolupament d’aplicacions més populars (# 1 de Github). L’utilitzen els desenvolupadors que volen una forma fàcil de construir i implementar ràpidament aplicacions modernes que tinguin funcions en temps real. En els darrers anys, JavaScript ha sorgit com el llenguatge de desenvolupament d’aplicacions dominant tant per a servidors com per a clients. Tanmateix, pot ser que els desenvolupadors acostumats a programes tot-en-un (per exemple, Java, .NET) siguin poc convenients per utilitzar JavaScript i Node.js degut a un ecosistema molt fragmentat de biblioteques i eines de codi obert. Meteor és una manera d’utilitzar les millors parts de JavaScript per crear aplicacions fantàstiques sense desactivar la productivitat dels desenvolupadors ni requerir que els desenvolupadors siguin experts en sistemes distribuïts.

HostAdvice: com definiu el vostre mercat? Qui és el vostre públic objectiu específic en aquest mercat?

Si Meteor s’utilitza per crear un producte B2B SaaS o un lloc de consum B2C, els desenvolupadors de startups i les empreses Fortune 500 han adoptat Meteor com el marc d’elecció de JavaScript..

HostAdvice: També oferiu serveis d’allotjament per a aplicacions Meteor. És una cosa poc habitual que una empresa d’eines de plataforma / plataforma de desenvolupament s’impliqui en el negoci d’allotjament. Per què vas fer això?

Hem creat la plataforma d’allotjament de Galaxy per atendre específicament les necessitats que tenim’He sentit de la comunitat de desenvolupadors de Meteor. Com que Meteor és un marc modern i de desenvolupament d’aplicacions en temps real, les opcions tradicionals d’allotjament no es poden reduir a l’hora de proporcionar una experiència de desplegament fiable que s’encomana. A més, la majoria de desenvolupadors que utilitzen Meteor són desenvolupadors de productes i no experts en devops. Com a resultat, ells’més aviat passen el seu temps construint la seva aplicació vers gestionant la seva pròpia infraestructura d’allotjament en núvol.

HostAdvice: Si bé el vostre programari Meteor és de codi obert i es pot descarregar gratuïtament, el preu del suport sembla bastant car, a partir de gairebé 16.000 dòlars anuals. Per què això?

Com que el suport dels desenvolupadors de Meteor és un servei professional continuat vers un producte tecnològic, sí’S tenen un preu similar a un retenidor de consultoria a llarg termini respecte al producte típic SaaS. En comparació amb els paquets d’assistència d’altres companyies de codi obert notables (per exemple, Mongo, Cloudera), teniu’Trobaré que la fixació de preus de suport de Meteor és molt competitiva. Les empreses estan disposades a pagar l’assistència oficial als venedors per accelerar el desenvolupament i també assegurar-se que els seus equips de desenvolupament implementen les millors pràctiques per garantir la escalabilitat i la seguretat de l’aplicació a llarg termini..

HostAdvice: Quants clients actius teniu avui? On se situen principalment?

El marc de Meteor ha estat instal·lat per més de 500.000 desenvolupadors de tot el món. També treballem amb milers de clients comercials que utilitzen la nostra plataforma d’allotjament Galaxy i / o els plans de suport als desenvolupadors de Meteor.

HostAdvice: com descriuríeu el vostre client típic?

El nostre client típic és un equip de desenvolupadors professionals que busquen crear aplicacions modernes amb JavaScript. Sovint, aquestes aplicacions presenten característiques en temps real o reactives que són habituals en l’actualitat’llocs web de consum i productes B2B SaaS. Tant si tu’Torneu a crear els propers Uber o Slack, Meteor i Galaxy són tecnologies que us poden ajudar a arribar més ràpidament.

HostAdvice: Qui són alguns dels vostres clients més grans?

Treballem amb diversos clients comercials d’arreu del món que inclouen startups amb suport empresarial, llocs web d’internet de consum i empreses Fortune 500. La millor part de Galaxy és que els equips poden començar a implementar aplicacions de Meteor petites per menys d’1 dòlars al dia i, eventualment, ampliar els seus desplegaments de producció per a milions d’usuaris, tots a la mateixa plataforma..

HostAdvice: Qui són alguns dels vostres clients més grans?

HostAdvice: a qui veieu com a principals competidors?

Hi ha moltes opcions d’allotjament per als desenvolupadors que utilitzin per allotjar aplicacions Meteor, inclosos proveïdors d’infraestructura de serveis de núvol de metall nu, com Amazon Web Services o solucions de propòsit general PaaS (Plataforma com a servei)..

HostAdvice: com veieu les vostres eines tan diferents com / o millors que les seves?

Els proveïdors tradicionals d’allotjament (per exemple, IaaS o PaaS) requereixen una quantitat important de treballs devops o treballen amb venedors que no són’t optimitzat per a aplicacions Meteor. Construïda amb la darrera infraestructura de núvols d’Amazon Docker i Amazon, allibera els desenvolupadors de realitzar devops complexos o de confiar en altres proveïdors PaaS que donen’No entenc Meteor. Consulteu com Galaxy compara amb els dos tipus d’alternatives aquí: https://www.meteor.com/hosting

HostAdvice: com veieu les vostres eines tan diferents com / o millors que les seves?

HostAdvice: Com es veu com evoluciona el procés i el mercat de desenvolupament web en els propers anys?

És un bon moment per crear aplicacions de programari. Els desenvolupadors de startups i grans empreses tenen més opció que mai de seleccionar les plataformes i eines adequades per crear un conjunt divers d’aplicacions modernes. La pressió per enviar aplicacions fantàstiques més ràpidament només s’accelera, de manera que el repte per a la majoria d’equips de desenvolupament és seguir amb les arquitectures modernes i el ritme global de les comunitats de codi obert. Meteor i Galaxy van ser dissenyats per respondre a aquests requisits i permeten als desenvolupadors centrar-se en la creació d’aplicacions, no en la infraestructura.

HostAdvice: Quants empleats té Meteor avui? On es troben? Com gestiona les comunicacions amb els teus empleats remots?

Meteor té aproximadament 25 empleats a tot el món. Tot i que la nostra seu es troba a San Francisco, també tenim diversos empleats remots. Ens enorgulleix molt d’integrar el nostre equip remot amb què’estem passant a la nostra oficina de consultoria general: ho fem tot i que es combinen tecnologies de videoconferència d’última generació, eines de col·laboració com Slack, així com un èmfasi cultural d’incloure els nostres equips remots (com, per exemple, enregistrar reunions de persones que poden’No assistiu per diferències horàries).

HostAdvice: Quants empleats té Meteor avui? On es troben? Com gestiona les comunicacions amb els teus empleats remots?

HostAdvice: quins són els vostres plans de futur per a Meteor?

Nosaltres’estem il·lusionats amb el futur de Meteor i Galaxy mentre continuem invertint en productes comercials de codi obert i comercials durant el proper any. Més enllà de la inversió tècnica per a aquestes iniciatives, també ens centrem en el lliurament de programes comunitaris per als nostres desenvolupadors de codi obert i usuaris comercials en forma d’esdeveniments per a desenvolupadors, conferències, contingut tutorial i fòrums en línia..

HostAdvice: Tornant a la vostra participació amb les startups, quin consell general oferiria avui’s startups?

Allà’Mai no ha estat un moment millor per ser un empresari de primera creació. Ell’és més fàcil que mai crear aplicacions de programari per provar noves idees, iterar-se ràpidament, adaptar-se als mercats canviants i accedir als recursos de bones pràctiques per fer créixer i escalar una nova empresa. Com que treballem amb moltes empreses ambicioses que utilitzen Meteor per al seu desenvolupament fonamental de productes, nosaltres’sempre estem buscant comentaris sobre formes de millorar els nostres productes i serveis per ajudar els empresaris a tenir èxit. Ens esperem a associar-nos amb la propera generació d’inici de programari per als propers anys!

HostAdvice: Com veus que canvia el món de les startups en els propers anys?

Com que les tecnologies de programari i l’accés a finançament en fase inicial han facilitat la posada en marxa de noves empreses. Meteor’Les eines i serveis ajuden a tenir un paper en aquest important moviment d’inici: l’enviament ràpid, la iteració més ràpida. Els guanyadors es decidiran en un equip que pugui moure i iterar el més ràpid per capturar grans mercats.

HostAdvice: Quantes hores al dia treballes normalment? Què t’agrada fer quan no treballes?

La part emocionant de formar part d’una iniciació ràpida és que no hi ha dos dies iguals! L’horari laboral varia, sobretot a mesura que llancem nous productes i passem per les diferents fases de l’adopció del mercat. Meteor com a companyia passa per reunir persones amb gustos diversos en música, menjar i viatges mundials. Tinc un lloc agradable per escoltar jazz en directe a diferents ciutats, a més de gaudir de cafè fosc fosc allà on puc trobar-lo.

HostAdvice: Quantes hores al dia treballes normalment? Què t’agrada fer quan no treballes?

HostAdvice: Hi ha alguna cosa més’Voldria compartir amb els nostres lectors?

Esperem treballar amb els desenvolupadors mitjançant el marc de Meteor de codi obert, així com les solucions de suport i allotjament de producció de Galaxy. Més informació avui a www.meteor.com.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me