FutureStack 2018: noves eines de monitorització natives del núvol de relí per a Kubernetes, Docker i Microservices

Monitorització, Visibilitat, & Mètriques per a DevOps: eficiència de producció millorada per a aplicacions web i mòbils

New Relic és una empresa d’analítica de programari en núvol fundada el 2008 per Lew Cirne. Nova Relíquia va recaptar 214 milions de dòlars en fons de capital risc abans de publicar-se amb una borsa d’operacions públiques el 2014. Actualment, cotitzada a la Borsa de Valors de Nova York ($ NEWR), la companyia té una valoració de 5,4 mil milions de dòlars dòlars. Les noves eines de control de xarxes de Relic per a centres de dades i aplicacions de programari web / mòbils en producció s’han adoptat àmpliament com a solucions empresarials. La companyia celebra cada any una conferència FutureStack per a programadors i desenvolupadors, & empreses de l’ecosistema per presentar seminaris sobre diversos problemes tècnics o anunciar nous llançaments de productes. A la convenció FutureStack 2018 en SF, Cirne va assenyalar que el 50% del PIB global es digitalitzarà per al 2021, cosa que representa un total de 52 bilions de dòlars dòlars, que "impulsa les ments més brillants del món a centrar-se en el problema." La qüestió de les corporacions empresarials és com avançar més ràpidament i accelerar el futur. La solució que promou New Relic es basa en l’ús de Microservices, Kubernetes, & Contenidors amarradors La nova relíquia compta amb 50 equips àgils amb més de 400 programadors que treballen en la creació de nous programes de monitorització, visibilitat, & mètriques, a més de permetre als equips devops automatitzar tasques repetitives. La clau d’això són les noves relíquies "Quatre pilars d’una plataforma d’observabilitat," on es mostren les mètriques del núvol, l’encaminament de la xarxa, & Tot el programa ha de ser analític de dades "Aplicació cèntrica, nativa al núvol, intel·ligent, & Programable." Cirne va anunciar noves eines per a administradors de programadors i sistemes a FutureStack 2018, inclòs el traçat distribuït, l’agent Elixir per a APM, el seguiment de Kubernetes., & Suport de l’API de GraphQL La direcció principal del FutureStack 2018 també va incloure presentacions d’aparadors destacats dels principals socis IBM de la nova relíquia & USA Avui utilitza el programari a escala amb milers de servidors de nodes elàstics actius del clúster.


Supervisió, visibilitat i mètriques per a DevOps: eficiència de producció millorada per a aplicacions web i mòbils

Adreça de Keynote de FutureStack 2018: Els quatre pilars d’una plataforma d’observabilitat moderna

El nou director general de Relic, Cirne, va presentar Victor Soares per discutir la nova funcionalitat de traçat distribuïda disponible a la plataforma APM per als programadors que utilitzin els problemes de depuració del codi en producció. Les noves eines de traçat distribuïdes de Relic ajuden als desenvolupadors a trobar on es produeix un error o latència en executar codi en servidors web a través de taules de consultes SQL amb temps de resposta per al processament llistats per a la seva revisió. Els programadors poden millorar el rendiment del codi & Els administradors del sistema poden ajustar els temps d’experiència del client en llocs web / aplicacions mòbils amb contingut dinàmic inclòs a través de GraphQL. Cirne també va anunciar el nou agent Elixir per a APM, disponible a GitHub. En total, hi ha més de 50 integracions de noves mètriques de les relíquies & eines d’analítica amb plataformes públiques d’allotjament en núvols, amb el seguiment de Kubernetes el principal focus de molts equips empresarials. Aaron Johnson va afirmar que durant els darrers tres anys hi ha hagut una gran convergència en Kubernetes com a solucions empresarials a través de AWS, GCP, RHEL, Azure, etc., on New Relic proporciona als equips que utilitzen les utilitats necessàries per a desplegaments automatitzats i escalades., & retards. Això permet la transició dels servidors monolith que utilitzen bases de dades propietàries & de codi a servidors de clúster de núvols elàstics amb centenars de microservers i entorns de centre de dades distribuïts.

https://www.youtube.com/watch?v=dvbHTtISafE

Cirne va afirmar que New Relic està actualment controlant 2.000 milions de mètriques i esdeveniments per minut a la seva plataforma per als clients, cosa que crea la necessitat d’utilitzar la intel·ligència aplicada per filtrar les dades. Nate Heinreich va mostrar com New Relic APM utilitza la detecció per identificar problemes de contenidors en producció & configurar alertes per obtenir detalls en pocs minuts. Segons Cirne, el context d’incidents també es pot utilitzar per identificar un comportament anòmal en serveis externs & rebre alertes automàtiques en producció per problemes d’aplicacions de programari. Cirne va afirmar que per a les empreses cal disposar del 80% del codi "fora de la caixa" característiques amb un 20% addicional personalitzat específicament per al negoci. April Leonard va presentar el programa per a desenvolupadors de New Relic i el suport API API de GraphQL. GraphQL permet totes les dades que cal aplicar una aplicació a la visualització d’una pàgina web / pàgina mòbil des d’una sola sol·licitud. Hi ha més de 50 integracions al núvol que es poden gestionar programàticament amb les utilitats de programari de New Relic. Aquestes eines combinen dades del núvol amb informació d’altres fonts mitjançant API per a solucions noves. Més informació sobre les noves relíquies.

Adreça de Keynote de FutureStack 2018: Els quatre pilars d’una plataforma d’observabilitat moderna

GraphQL: crea panells d’administració personalitzats & Guions d’automatització

Una altra novetat anunciada per New Relic a la conferència FutureStack 2018 a San Francisco és el suport per a tota la seva plataforma als desenvolupadors via GraphQL per a la creació de panells d’administració personalitzats o l’automatització de servidors web per a aplicacions de programari mitjançant utilitats de script. Això permet als programadors construir "vidre únic" pantalles d’administració de les seves xarxes personalitzades per a una empresa o departament.

New Relic’s GraphQL és un llenguatge de consulta eficient i flexible per a la vostra API. Dóna la possibilitat de sol·licitar exactament les dades que necessiteu, sense obtenir-ne la captació excessiva ni la subcattura. Si bé les API típiques de REST requereixen carregar des de diversos URL, les API de GraphQL obtenen totes les dades que necessita l’aplicació en una sola sol·licitud. GraphQL també facilita l’evolució d’API amb el pas del temps i permet eines de desenvolupament potents.

Els nous productes de control d’infraestructura de Relic s’encavalquen amb la seva suite de màrqueting de productes d’analítica de programari basant-se en peticions de paquets de dades del servidor de núvol, requisits de processament de CPU, seguiment de dispositius del navegador d’usuaris, visualitzacions d’escriptori, etc. En resum, el suport de New Relic per a l’API GraphQL totes aquestes variables disponibles per als desenvolupadors per a la creació de noves solucions en la seva arquitectura en núvol en suport d’aplicacions de programari web / mòbil en producció. GraphQL també es pot utilitzar amb solucions de bases de dades propietàries, MySQL / MariaDB o API de tercers.

GraphQL: crea panells d’administració personalitzats i scripts d’automatització

Monitorització de Kubernetes: identificar processos de codi problemàtics en contenidors & Rebre alertes per correu electrònic

La nova plataforma de monitorització i analítica intel·ligent de la nova Relic per a aplicacions web / mòbils que es produeixen en producció es pot utilitzar per identificar situacions problemàtiques i notificar als administradors de sistemes mitjançant alertes automatitzades. Per exemple, si es detecten picos d’ús de la CPU durant un nombre determinat de minuts o anomalies del processament de comandes, l’administrador del lloc rebrà un correu electrònic immediat. D’aquesta manera, els propietaris de llocs web poden abordar errors o caigudes immediatament per evitar les despeses per a l’ús del maquinari de sota "pagar-com-anar" plans. En detectar i aïllar el codi problemàtic que s’executa en els contenidors de Kubernetes, els administradors poden prendre la decisió de reparar, reiniciar, reagrupar, apagar, etc. diferents nodes del servidor web en lloc de seguir-los en funcionament. Els desenvolupadors poden accedir als registres d’errors per depurar més dels problemes a la base de codi que van causar els problemes al servidor web. Utilitzant els taulers de control personalitzats & Utilitats d’allotjament en núvol proporcionades per New Relic, les empreses poden invertir més recursos en el seu propi desenvolupament de codi específic & Preocupació per l’optimització de centres de dades Espereu que la nova relíquia continuï evolucionant & Avança la seva supervisió de contenidors Kubernetes, líder en el sector, & suite d’analítiques amb més opcions de núvol públic.

Monitorització de Kubernetes: identificar processos de codi problemàtics en contenidors i rebre alertes per correu electrònic

Superviseu les aplicacions web / mòbils allotjades:

Les noves alertes relíquiques s’integraran fàcilment amb el programari d’equip com PagerDuty, Campfire, HipChat, Slack i molt més, de manera que podreu comunicar immediatament a les persones adequades quan es plantegin problemes crítics. O bé, utilitzeu els webhooks per integrar-se amb pràcticament qualsevol programari … Captura problemes abans que arribin al vostre usuari final. Amb les noves alertes de relíquia, rebeu notificacions en augmentar o baixar els indicadors de rendiment principals. Les alertes us mantenen al corrent de problemes que sobrepassen el servidor amb una aplicació complexa i una integració real de dades dels usuaris.

Més informació sobre les noves alertes de relíquia.

Resum: Equips DevOps Cutting Edge amb noves eines de programació de relíquies & Hosting al núvol

Altres seminaris de FutureStack 2018 van incloure xerrades de foc amb programadors i administradors de sistemes líders encarregats de les principals operacions del centre de dades empresarials del GAP, AWS, IBM, & Adobe. Les eines DevOps, l’arquitectura del maquinari al núvol, les canalitzacions de desenvolupament de programari i els reptes d’acollir aplicacions web / mòbils a escala per a marques internacionals van ser temes importants a la conferència. La nova suite d’analítica de programes de Relic està dissenyada per satisfer les necessitats de grans i complexes empreses & agències governamentals en allotjament públic de núvols, així com per facilitar l’eficiència dels programadors de microservici en equips àgils que treballen amb requisits de CI / CD & control de versions. La amplitud del programari New Relic al centre de dades en núvol i les solucions de programació d’aplicacions personalitzades depèn en gran mesura del preu, que es basa en plans anuals integrats amb plataformes de núvols públics o com a opció autònomada o on-prem, així com continua Kubernetes. evolució de la plataforma.

Resum: Equips DevOps Cutting Edge amb noves eines de programació de relíquies i allotjament de núvols

Nou APM de relíquia:

Independentment de les vostres aplicacions, la nostra plataforma basada en núvol us permet entendre-les totes des d’una sola pantalla. La instrumentació automàtica dels set llenguatges de programació capdavanters en la indústria significa que pots saber què’està passant en qualsevol entorn d’aplicació. Cerqueu ràpidament les causes d’arrel i solucioneu els problemes ràpidament, gràcies als detalls de les transaccions en profunditat que mostren trucades exactes al mètode amb números de línia, incloses dependències externes per a aplicacions de qualsevol mida i complexitat. Obteniu una imatge completa combinant mètriques clau d’aplicacions per a mòbils i navegadors amb serveis de suport, botigues de dades i ordinadors, de manera que pugueu optimitzar el rendiment de manera integral i assegurar l’èxit de totes les iniciatives..

Més informació sobre el nou APM de relíquia.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me