Drupal desconectat: Kubernetes d’escalat automàtic, RHEL, OpenShift, NGINX, vernís i Redis amb llacuna

Centres de dades al núvol & Hosting desmuntat de CMS de Drupal: suport per a més de 100 milions de visualitzacions mensuals

La cimera Decoupled Drupal Days va tenir lloc a Nova York aquest mes, representant algunes de les més avançades re-arquitectura de la CMS per al núvol. & optimització de mòbils a l’ecosistema de desenvolupadors de tercers. Presentacions destacades de "Arquitectura sense cap amb la plataforma multi-llogater" van ser presentats per tècnics de Chromatic & Meredith, mentre que Mark Llobrera de Bluecadet va parlar-ne "Drupal sense compromís: el CMS en arquitectures desacoblades." Segons Llobrera, un CMS desacoblat ho és "una arquitectura per a llocs web i aplicacions on el CMS no s’utilitza per presentar el lloc o l’aplicació orientats a l’usuari." Amb Drupal 8 com a exemple, React, Express, Storybook, Webpack o Gatsby es poden utilitzar per crear pàgines amb JavaScript & Node.js més que fitxers de temes de Drupal CMS. Les variables PHP de Drupal o Magento Commerce es poden carregar en plantilles de JavaScript semblants als mètodes de serverless o FaaS amb el funcionament de Drupal a "sense cap" mode. Aquest marc és una reescriptura força radical de Drupal al voltant de la capa temàtica principal & La dependència de MySQL monolítica / vertical, però les solucions Drupal desacoblades estan guanyant popularitat en agències de desenvolupament web professionals. Drupal & Magento es pot integrar per a aplicacions de comerç electrònic en núvol mitjançant metodologies CMS desacoblades. Per escalar Drupal a milers de milions de visualitzacions de pàgines anuals, l’arquitectura CMS desacoblada permet el desplegament de Docker, Kubernetes, & Solucions OpenStack junts en centres de dades. La plataforma Lagoon d’Amazee.io crea solucions d’allotjament web en núvol per a Drupal desacoblat amb les funcions Node.js.


Centres de dades al núvol i allotjament CMS de Drupal desacoblat: suport per a més de 100 milions de visualitzacions mensuals

Llacuna: Drupal 8, OpenShift, NGINX, vernís caché, Redis, & Node.js

Michael Schmid, CTO d’Amazee.io, va dirigir una adreça clau a la cimera de Drupal Days Drupal de Nova York el "Com executar Drupal desacoblat per 110 milions de visites de pàgina al mes." Aquest seminari és instructiu per a aquells que busquen informació sobre la manera líder de la indústria d’executar Drupal a escala AWS. Schmid va presentar la seva empresa "Llacuna" plataforma, que està construïda per optimitzar l’allotjament per a llocs decoupleats de Drupal en amfitrions de núvols públics mitjançant OpenStack. Utilitzant Lagoon, els administradors de Drupal creen contenidors per a PHP amb NGINX, executen la instal·lació de MySQL o MariaDB en un altre contenidor, amb Node.js configurat en un tercer conjunt. Contenidors per a Redis, Cache de vernís, & Solr completar la instal·lació, amb Kubernetes & OpenStack que gestiona el balanç de càrrega, la memòria cau de pàgines, & Nodes del servidor web d’escalació automàtica per coincidir amb les taxes de trànsit. Lagoon depèn de Red Hat Enterprise Linux i la plataforma OpenShift, així com de la distribució original de comunitats de kubernetes (OKD). Els administradors de sistemes hauran d’utilitzar Jenkins, Ansible, Vagrant, TravisCI, Titella, Docker, & CircleCI per a la configuració. Programadors & els desenvolupadors hauran de familiaritzar-se amb GraphQL, React, Apollo, Next.js, & Prometeu. Lagoon utilitza Alpine Linux per instal·lar contenidors a partir d’imatges Docker. La integració CDN completa una ruta de producció diferent per a trànsit anònim per geolocalització, optimitzant encara més el maquinari del centre de dades.

Docker, Lagoon, & Drupal:

Lagoon permet als desenvolupadors desenvolupar-se localment amb Docker i tenir les mateixes imatges i contenidors Docker que funcionen en producció a Kubernetes. Lagoon entén com executar un lloc de Drupal amb tot el que podeu utilitzar per fer-lo, inclosos: vernís, Nginx, PHP, MariaDB, Solr, Elasticsearch, Redis, Drush, Compositor i Consola a Kubernetes. I ho fa tot per tu. Tot el que heu de fer és empènyer cap al vostre Repositori Git i el mateix’s desplega. Ell’És tan senzill.

Més informació sobre el Drupal desconnectat & Llacuna.

El procés de flux de treball amb Lagoon és llegir el docker-compose.yml i crear imatges de disc que configuren el sistema operatiu per a servidors web en contenidors i, a continuació, impulsar imatges de disc a un registre de sistemes operatius com GitHub o BitBicket. Ansible s’utilitza per empènyer la imatge del disc a un git repo i fer compromisos amb Node.js per a la seva prova. Lagoon desplega imatges de disc del git repo per als requisits d’allotjament web de Drupal als clústers de Kubernetes. Minishift es pot utilitzar per executar l’administració del servidor OpenShift a l’escriptori. Lagoon inclou una representació del servidor per a Node.js & Reaccioneu sobre NGINX, fent servir Drupal a NGINX en contenidors aïllats per separat, i després utilitzeu vernís caché per gestionar transferències de fitxers HTML als usuaris & CDNs Desenvolupadors de Drupal & Els administradors de sistemes poden obtenir més informació sobre Michael Schmid a Lagon a Amazee.io:

Drupal, Kubernetes, & OpenShift:

Cada servei (Nginx, PHP, MySQL, Solr, Redis) funciona en el seu propi contenidor, i Drush funciona en un contenidor independent per a una millor seguretat. Els projectes desacoblats només tenen un contenidor Node.js al costat dels contenidors habituals de Drupal. Les etiquetes de caché són molt importants i es transmeten per totes les capes de memòria cau per assolir els millors percentatges de memòria cau. Tenim un monorepo únic per a Frontend (Node.js) i Backend (Drupal), que proporciona millors desplegaments paral·lels i llançaments coordinats de canvis. La capacitat de crear entorns individuals per a cada petició i delegació permet provar millor les funcions individuals.

Més informació sobre l’allotjament desrupte de Drupal.

Llacuna: Drupal 8, OpenShift, NGINX, vernís caché, Redis i Node.js

OpenShift: RHEL OpenStack & Comunitat d’origen Kubernetes (OKD)

Un dels principals avantatges de la plataforma Lagoon és la possibilitat d’utilitzar Drupal amb OpenStack & Kubernetes en producció a Red Hat Enterprise Linux & OpenShift Lagoon recopila imatges de disc per a contenidors que utilitzen Alpine Linux per a mides de construcció més petites. Treballar amb contenidors Docker i exportar creacions de paquets de servidors web al núvol mitjançant un dipòsit Git. Lagoon proporciona un servei d’utilitat entre l ’script CMS de Drupal per a OpenStack, Kubernetes, & Atracador També s’integra amb Ansible, Vagrant, Titella, & Pygmy per automatització de servidors web.

OpenShift: RHEL OpenStack i Origin Community Kubernetes (OKD)

Origen Kubernetes:

OKD és la distribució de la comunitat Origin de Kubernetes optimitzada per al desenvolupament continu d’aplicacions i el desplegament de diversos inquilins. OKD afegeix eines centrades per a desenvolupadors i operacions a Kubernetes per permetre el desenvolupament ràpid d’aplicacions, el desplegament i l’escalació senzills i el manteniment del cicle de vida a llarg termini per a equips petits i grans.

Més informació sobre l’origen Kubernetes.

Drupal desacoblat: Reactar / Gatsby & Node.js + Symfony & PHP

Els principals marcs de JavaScript avançats per a les solucions temàtiques de Drupal desacoblades són: Reactar, Storybook, Gatsby, Webpack, GraphQL, Disseny atòmic, Jest, & Expressa. Symfony és el principal soci PHP per als estàndards de desenvolupament del mòdul Drupal & eines d’integració. Amb Drupal desacoblat, el MySQL, PHP, & Node.js aspectes de l’arquitectura CMS s’executen en contenidors diferents en lloc d’un VPS o un servidor dedicat. Els contenidors es poden escalar automàticament mitjançant OpenStack o Kubernetes per gestionar el desplegament segons la funció del contenidor de la pila web. Ansible, Vagant, & Els titelles s’utilitzen per a altres automatitzacions de scripts i configuracions del servidor web, és a dir, per utilitzar Caddy i Let’s Encrypt o automatització d’imatges de disc. De manera similar, el suport PHP és mínim per a algunes compilacions de servidors web, però optimitzat amb caché multicapa en servidors NGINX personalitzats per executar nucli de Drupal. & Arxius React.js.

  • Pros: Lagoon es basa en Docker amb Red Hat OpenShift i ara es pot utilitzar en qualsevol maquinari de núvol públic.
  • Contres: El desavantatge és que les plantilles de lloc web han de ser codificades mitjançant JavaScript per JavaScript & Node.js experts.

Resum: Executa els servidors de Drupal core i Node.js junts en contenidors de núvol en paral·lel al MySQL, per dirigir els usuaris al contingut en memòria cau HTML gestionat per Varnish & Redis, és la solució d’escalabilitat líder a la indústria per al hosting de CMS Drupal Drupal, que s’ha demostrat fiable en més de 100 milions de pàgines vistes al mes en AWS.

Drupal sense cap: Construint llocs web ràpids que cremen amb React / GatsbyJS

Kyle Mathews – Reacciona, Gatsby, & Drupal 8:

No creeu un lloc web amb la tecnologia de la dècada passada. El futur de la web és el mòbil, JavaScript i API: el JAMstack. Cada lloc web és una aplicació web i cada aplicació web és un lloc web. Gatsby.js és el marc universal de JavaScript que feu’He estat esperant … Gaudeix del poder de les últimes tecnologies web: React.js, Webpack, JavaScript modern i CSS i molt més, tot configurant i esperant que comencis a construir.

Més informació sobre Gatsby.js.

Drupal sense cap: Construint llocs web ràpids que cremen amb React / GatsbyJS

Resum: Drupal desacoblat & Node.js per a aplicacions al núvol

Amb instal·lacions CMS monolítiques de Drupal, la capa de tema recorre el motor de processament PHP del servidor per mostrar, afegint JavaScript & CSS sota codi DHTML / XHTML. Per l’estàndard empresarial de 100 milions de visualitzacions de pàgines al mes en comerç electrònic, amb la integració de Magento, les grans marques no poden suportar el trànsit web del maquinari del centre de dades utilitzant tècniques monolítiques d’allotjament. L’arquitectura del servidor de núvol delineada per Lagoon és líder a la indústria en construir RHEL, OpenStack, NGINX, vernís caché, Redis, & MariaDB per executar Drupal 8 en contenidors Docker amb orquestració Kubernetes. Aquesta solució funcionarà en AWS, Google Cloud, Microsoft Azure o qualsevol altra arquitectura de núvols públics amb portabilitat.

Descàrregues recomanades:

  1. Escriptori Docker
  2. Escriptori Acquia Dev
  3. Red Hat OpenShift
  4. Origen Kubernetes (OKD)
  5. Laguna Amazeeio
  6. GatsbyJS

Resum: Drupal i Node.js desacoblats per a aplicacions al núvol

Mòduls de Drupal:

  1. Purga
  2. Purga de vernís

Resum: Drupal i Node.js desacoblats per a aplicacions al núvol

Conclusió: Lagoon és una solució de centre de dades d’última generació per allotjar llocs web de Drupal CMS a escala que utilitza NGINX, vernís cau, & Redisqueu els servidors, però és obligatori la capa de tema Node.js.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me