DockerCon 2018 SF: “Elecció, agilitat i seguretat” és la promesa de Docker

Es poden fer servir els contenidors de la base sense bloqueig del venedor, en cap pila, amb cap sistema operatiu

Steve Singh, director general de Docker, va presentar la direcció principal a DockerCon 2018, celebrada aquest juny a San Francisco. Segons Singh, Docker canvia tant la forma de crear programari com la forma de compartir-lo. En l’era actual de la computació en núvol, els contenidors són a tot arreu, amb Linux & Windows agnòsticament, funciona en centres de dades privats & el núvol públic, fins i tot aviat arribarà a dispositius de punta integrats amb nous xips.


Es poden fer servir els contenidors de la base sense bloqueig del venedor, en cap pila, amb cap sistema operatiu

L’any passat, Docker va registrar més d’un milió de nous desenvolupadors a la seva plataforma i va afegir més d’un milió de noves aplicacions a la producció. En conjunt, Docker veu aproximadament 2 mil milions de descàrregues de contenidors a tot el món. The Docker & La combinació de Kubernetes representa la propera generació de computació en núvol que encara s’està iniciant.

També hi ha 100 milions de aplicacions existents que es poden convertir & beneficiar-se de l’ús de la virtualització de contenidors. En els darrers 40 anys, la innovació de programari ha estat impulsada principalment per grans empreses de programari, mentre que en els propers 40 anys, cada empresa es convertirà en una empresa de programari & transformació del disc.

Docker té el potencial de desbloquejar aquest potencial sobre fonaments bàsics compartits, ja que les empreses necessiten una plataforma de contenidors per a la computació distribuïda amb eines integrades & devota metodologies que es poden utilitzar per impulsar la innovació a escala. En aquest context, "elecció, agilitat, & seguretat" representa la promesa de Docker com a empresa informàtica de classe mundial. L’ús de contenidors Docker no implica cap bloqueig de cap programari, sistema operatiu o infraestructura de piles en particular. La virtualització de contenidors suporta la innovació en temps real mitjançant una col·laboració i productivitat perfectes, & eficiència. Docker inclou una robusta seguretat per a aplicacions de programari, transferències de dades, cadena de subministrament, & maquinari de la plataforma. Docker està especialitzat en proporcionar als desenvolupadors les eines per centrar-se en l’escriptura de grans codis.

Les empreses poden utilitzar Docker en qualsevol model o velocitat d’adopció que s’adapti a la seva organització particular. Per al lideratge empresarial, Docker es pot utilitzar tant per a aplicacions noves com antigues. Docker compta amb més de 500 clients comercials com ara GE, PayPal, Equifax, Lockheed Martin, Bosch i LendingClub, & MetLife, on el nombre total de socis empresarials s’ha duplicat en l’últim any. En resum, Singh va afirmar que "Els contenidors poden ser portàtils, però la gestió dels contenidors no ho és," destacant els serveis de consultoria, enginyeria i modernització d’aplicacions que Docker ofereix als clients.

DockerCon 2018 SF: Resum de camins de seminaris, recursos, & Agenda

La conferència DockerCon 2018 va incloure seminaris d’especialistes de la indústria en desenvolupament de programari en núvol, programadors, administradors de sistemes, executius empresarials, vendes & experts en màrqueting i evangelistes tecnològics. Hi havia deu grans rutes en què es van organitzar els seminaris, a saber:

 • Atracador en producció: Infraestructures & Implementació del producte
 • Ús de Docker: Consells pràctics dels equips de DevOps
 • Cinturó negre: Xerrades aïllades sobre temes especialitzats
 • Docker, Docker, Docker: Eines, Implementació, & Producció
 • Innovació: Resolent problemes & Empenyent els límits
 • Transformar: L’impacte del canvi & Històries d’inspiració
 • Teatre comunitari: Xerrades de llamps & Desenvolupament d’ecosistemes
 • Contribueix & Col·labora: Sensibilització & Educació en codi obert
 • Pista dels ecosistemes: Showcase Seminars de Tech Partners
 • Teatre soci: 20 Minutes de llamps d’experts

Bona part de la informació d’aquests seminaris està disponible al bloc DockerCon i arxivada a YouTube. El contingut i els vídeos sota demanda poden requerir el registre al lloc web de DockerCon 2018. La conferència també va incloure experiència pràctica en laboratori, formació, & certificació.

Es poden fer servir els contenidors de la base sense bloqueig del venedor, en cap pila, amb cap sistema operatiu

Alguns dels principals temes dels tallers patrocinats a l’esdeveniment SF de DockerCon 2018 van ser: Utilitzar Istio, Migració d’aplicacions, emmagatzematge, Kubernetes, Analytics, Resolució de problemes., & Seguretat de la cadena de subministrament. Atracador "mans amunt" les funcions de laboratori giraven entorn de l’ús de contenidors amb Linux & Windows, començant amb Docker Enterprise Edition (EE), modernitzant el llegat .Net & Aplicacions Java, integració de Kubernetes i seguretat web. Un passi complet de la conferència va costar 1395 dòlars USD, amb cursos de formació amb un preu addicional de 1095 $ a 1495 dòlars addicionals. També es va oferir a l’examen Docker Certified Associates Exam, per un cost de $ 195 USD. Aquests recursos representen una excel·lent oportunitat per a programadors i desenvolupadors, & els administradors de sistemes avancen la seva carrera obtenint formació professional addicional i certificació Docker.

DockerCon 2018 SF – Sessió general del primer dia – 13 de juny de 2018

Elements més destacats:

 • Va intervenir Gareth Rushgrove (Product Manager @Docker) "Edat d’Or d’eines per a desenvolupadors" fent referència a les moltes opcions d’editors de programació que s’utilitzen avui dia, com ara Visual Studio Code, Eclipse, Sublime Text, Visual Studio, Coda, Atom, Netbeans, Komodo, RubyMine, Notepad ++, PHPStorm, Vim, RStudio, EMACS, PyCharm, Android Studio, TextMate, Xcode, IntelliJ, & Ipython / Jupyter. Va afirmar que, de mitjana, cada desenvolupador utilitza fins a tres editors de codi diferents cada dia per a fer feina. Docker Desktop complimenta l’elecció existent d’eines devops preferides pels programadors (Windows / Mac / Linux) amb suport tant per a interfícies de línia d’ordres com per a GUI. Docker Desktop permet als devs començar amb una plantilla preparada per estalviar temps a l’hora de crear aplicacions noves en diversos llenguatges de programació, formats., & bases de dades.
 • Scott Johnston (Chief Product Officer @Docker) va discutir la importància de l’elecció en els devops per donar suport als processos empresarials, on Docker es pot utilitzar amb qualsevol idioma, qualsevol càrrega de treball i qualsevol servei, plataforma o tecnologia de tercers. Va afirmar que això augmenta la innovació a tots els nivells del procés de desenvolupament de programari amb l’optimització de costos per als propietaris d’empreses, però no requereix cap bloqueig a cap tecnologia o proveïdor específic. En referència, el 88% dels contenidors Docker en producció utilitzen múltiples sistemes operatius amb un nombre mitjà de sistemes operatius per host per 4,1. Aproximadament el 51% dels usuaris de Docker despleguen tots dos Windows & Linux al mateix servidor web. Docker EE és l’única plataforma que suporta aquest ampli ventall d’opcions de forma nativa.
 • Microsoft ha estat tradicionalment el principal defensor de Docker i Erin Chapple (VP VP corporativa @Microsoft) va promoure informació sobre la col·laboració històrica, inclòs el fet que més de 500k de nous usuaris de Windows de Docker Desktop es van registrar el darrer any amb la majoria de contenidors Windows / Linux en funcionament junts. el mateix escriptori. Windows Server 2016 ara inclou un compromís estès amb Kubernetes sobre fonaments bàsics Agile, integrat a la darrera versió de Docker EE..
 • Daniel Hiltgen (Senior Staff Engineer @Docker) va presentar una demostració sobre l’ús de Docker Compose per a la modernització d’aplicacions ASP.Net en un servidor Windows desplegant-se a Kubernetes o Docker Swarm per a una orquestració amb equilibri de càrrega..
 • Alex Mavrogiannis (Senior Software Engineer @Docker) va presentar la implementació d’estratègies multi-núvol mitjançant Docker (solucions públiques / privades / híbrides) amb un exemple d’aplicació Java desplegada a través de Kubernetes. Aquesta demostració incloïa la migració en directe de la posada en escena al núvol mitjançant Docker EE a diversos clústers de diferents centres de dades mitjançant geolocalització.

DockerCon 2018 SF – Sessió general del dia 2 – 14 de juny de 2018

Elements més destacats:

 • Betty Junod (directora sènior de màrqueting de productes @Docker) va presentar a Robert Tercek (expert en innovació) & Autor de "Vaporitzats: Estratègies sòlides d’èxit en un món desmaterialitzat") qui va parlar "la societat definida pel programari" on la virtualització basada en contenidors té un paper important. La taxa de creixement de Docker es va presentar com un exemple de creixement exponencial de la tecnologia on predominen els microservicis i les estratègies de diversos núvols són claus. Tercek va afirmar que el programari accelera la innovació mitjançant converses contínues, relacions, lliurament de codis, proves, & millores, canviant la forma d’organitzar les empreses. L’allotjament de codi obert i l’allotjament en núvol han disminuït els costos d’inici del programari per mil vegades, permetent que empreses de mil milions de dòlars es llancin amb un ordinador portàtil a Starbucks. Les noves aplicacions permeten a les petites empreses funcionar amb les mateixes eines de programari que les empreses més grans utilitzen en les operacions, sovint de forma gratuïta. La corporació empresarial mitjana utilitza actualment milers d’aplicacions en núvol en operacions diàries, on el nombre de start-ups de programari de la majoria de sectors s’ha incrementat per 100 vegades en els darrers 5 anys. Aquest procés d’innovació pertorba indústries com el comerç minorista de grans maneres "supervivència del més apte" fonaments, que condueixen a "vaporització" (és a dir, llibres, música, mapes, jocs, televisió, oficines, transport, educació, etc.).
 • Iain Gray (SVP de Customer Success @Docker) va debatre sobre qüestions relacionades amb la innovació empresarial i es va centrar en la necessitat de mantenir les aplicacions antigues. Docker capacita els usuaris per prendre les seves pròpies decisions al voltant dels eixos angulars de govern, plataforma, canalització, & aplicacions. La modernització d’aplicacions comença amb la governança que informa de la presa de decisions tecnològiques mitjançant la comprensió dels nivells de servei. Plataformes com l’arquitectura global o la infraestructura on-prem influeixen en les opcions d’emmagatzematge, xarxa, host núvols, etc. Els pipelines fan referència al procés de creació i lliurament de programari. Les aplicacions es fan escalar a través de la containerització, que es pot utilitzar tant per donar suport al programari heretat com per avançar en la innovació mitjançant noves solucions.

Es poden fer servir els contenidors de la base sense bloqueig del venedor, en cap pila, amb cap sistema operatiu

DockerCon 2018:

DockerCon és la conferència de contenidors original i el major esdeveniment de la comunitat i de la indústria per a empreses que busquen definir o perfeccionar la seva estratègia de plataforma de contenidors o iniciatives en núvol … Amb 8 pistes, tallers, formació oficial a Docker, xat de foc, panells, teatres comunitaris i mans. als laboratoris, assistir a DockerCon és una de les maneres més efectives d’aprendre Docker, independentment del nivell d’expertesa de sistemes.

Més informació sobre DockerCon 2018.

SiliconANGLE: Entrevista amb Steve Singh (CEO) @ DockerCon 2018

Elements més destacats:

En aquesta entrevista, el conseller delegat de Docker, Steve Singh, conversa amb Lisa Martin & John Troyer de "el Cub". Singh afirma que una transformació massiva del programari porta a totes les empreses a repensar els seus serveis empresarials. Docker té només al voltant de 400 empleats, però té un impacte global enorme. Les associacions comercials es basen en la confiança, on la confiança es regeix per la cultura. La plataforma Docker és fàcil d’utilitzar i no requereix molta formació, fins i tot amb la integració de Kubernetes. Això permet a les empreses modernitzar les aplicacions antigues i executar-les amb qualsevol solució d’allotjament. Docker Desktop creix al voltant del 7-8% mensual, mentre que la base de clients total s’ha duplicat en l’últim any. L’obertura és la millor manera d’impulsar la innovació a escala global, permetent a les empreses fer col·laboracions en una gran varietat de sectors, treballant conjuntament i evitant conflictes amb els clients. La política de modernització d’aplicacions tradicionals de Docker comporta un estalvi en informàtica basant-se en recursos existents en lloc d’abandonar-los. Es pot invertir un estalvi de costos en aplicacions d’innovació i d’última generació. NetFlix, Tesla, & PayPal es va presentar com a empreses de programari altament pertorbadores que desafiaven les indústries tradicionals i es van crear solucions per a contenidors. Docker crea llocs de treball que abans no existien, on fins i tot els treballadors informàtics desplaçats poden tornar a entrar i entrar a la força de treball amb un nou conjunt d’habilitats. Ajuda als clients & La creació de nous llocs de treball són aspectes cabdals de l’etos de l’empresa Docker, valors que tot l’equip pot estar junt per representar. Seguiu SiliconANGLE "El Cub" A YouTube.

Es poden fer servir els contenidors de la base sense bloqueig del venedor, en cap pila, amb cap sistema operatiu

Multi-Linux, multi-sistema operatiu, & Desplegaments de Kubernetes multi-núvol:

Docker Enterprise Edition (EE) 2.0 és l’única plataforma de contenidors preparada per a l’empresa que permet als líders informàtics triar com construir i gestionar de forma rendible tota la cartera d’aplicacions al seu propi ritme, sense por a l’arquitectura i al bloqueig d’infraestructures. Atracador’La plataforma de contenidors permet a les organitzacions accelerar les iniciatives digitals i multi-núvol automatitzant l’entrega de aplicacions modernes i antigues mitjançant un model operatiu àgil i amb seguretat integrada. Com que Docker EE inclou serveis, suport i formació, les organitzacions tenen una estratègia completa de contenció per donar suport a un entorn empresarial en canvi.

Més informació sobre Docker Enterprise Edition (EE).

Es poden fer servir els contenidors de la base sense bloqueig del venedor, en cap pila, amb cap sistema operatiu

DockerCon EU 2018 – Barcelona, ​​Espanya:

La conferència número 1 de la indústria de contenidors perquè els professionals puguin aprendre d’altres entusiastes i experts … Conegueu un mentor, ensenyi una nova habilitat i abrace Docker’s vibrant cultura.

Registre’s per a DockerCon EU 2018.

Es poden fer servir els contenidors de la base sense bloqueig del venedor, en cap pila, amb cap sistema operatiu

DockerCon 2018:

La comunitat Docker té un gran cor. Si voleu implicar-vos a través de Meetups o potser convertir-vos en un capità de Docker, hi haurà molta gent que us donarà suport. El canal Community Slack és un lloc ideal per començar … Una gran part de l’èxit de Docker es deu a la comunitat. Docker va invertir molt en la creació de la comunitat i Docker sempre ha estat excel·lent en prendre la direcció de la comunitat.

Llegiu un Round Up of DockerCon 2018 de Tom Shaw.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me