DigitalOcean Review: un allotjament de núvols assequible per als desenvolupadors

Visió general de l’empresa

DigitalOcean ha demostrat ser un dels proveïdors d’allotjament web més fiables. Està especialitzat en allotjament en núvol i pot oferir moltes funcions convenients als desenvolupadors. La simplicitat està al centre del seu disseny i, per tant, fa que les coses siguin més fàcils d’entendre per als clients. Actualment, 195 països de tot el món estan fent servir DigitalOcean per allotjar els seus llocs web.


Visió general de l'empresa

Beneficis clau

A continuació, es detallen els punts principals en els quals es revisa qualsevol proveïdor d’allotjament. Deixar’Veig el bé de DigitalOcean en aquests factors:

Seguretat

Tots els centres de dades de DigitalOcean, repartits arreu del món, sempre es troben en seguretat física. El personal de cada ubicació s’assegura que aquests servidors funcionin al màxim i eviten que qualsevol cibercriminal incompleixi el seu sistema de seguretat. A les seccions internes i externes de cada instal·lació hi ha una cobertura completa de CCTV. Si la bateria es redueix, els generadors de còpia de seguretat s’encenen per mantenir el lloc allotjat.

El seu equip de seguretat manté tots els sistemes i usuaris sota vigilància per identificar qualsevol activitat o entitat malintencionada. Per a transaccions financeres segures, les dues entitats compatibles amb PCI-DSS Stripe i PayPal supervisen els pagaments del client.

Freqüència de còpia de seguretat

Amb els servidors NAS / SAN, DigitalOcean manté les instantànies i les còpies de seguretat de dades segures en una xarxa interna. Aquesta còpia de seguretat automatitzada s’executa contínuament 24×7 i, per tant, manté la infraestructura segura.

Tanmateix, només l’equip d’enginyeria té el privilegi d’accedir a aquestes còpies de seguretat, i costen un 20% addicional del preu del vostre pla d’allotjament mensual. De la mateixa manera, les instantànies porten un cost de 0,05 dòlars per cada GB d’espai al mes. Els usuaris poden crear manualment instantànies en qualsevol moment.

Atenció al client

Malauradament, DigitalOcean no ofereix suport en directe ni per a xat per telèfon ni per als clients. En canvi, enviaríeu un bitllet de problemes. Digital Ocean té molt de gust respondre ràpidament als bitllets de problemes i les assistències són molt experimentades i útils.

A més, Digital Ocean té alguns dels millors tutorials i documentació disponibles i una comunitat activa. Els clients s’ajuden mútuament a través dels fòrums.

Relació qualitat preu

En comparació amb els seus competidors, DigitalOcean és bastant assequible. Els seus plans d’allotjament comencen a partir de 5 dòlars mensuals amb recursos mínims com 1GB de memòria, disc SSD de 25 GB i transferència d’1 TB.

Hi ha uns quants proveïdors d’allotjament que proporcionen aquests recursos a un preu més baix, però la majoria ho ofereixen en un servei d’allotjament compartit. DigitalOcean és molt més assequible que la majoria de proveïdors d’allotjament en núvol.

Plans d’allotjament

DigitalOcean es refereix a les seves màquines virtuals com gotetes. Vénen amb una quantitat fixa de recursos, com ara memòria, processadors, emmagatzematge i transferències. Si supereu el límit d’emmagatzematge o de transferència, haureu de fer pagaments addicionals de 0,02 dòlars per GB o 0,01 USD per GB respectivament. Inclouen els següents dos paquets:

1. Gotes estàndard

Les gotes estàndard inclouen els plans més bàsics a partir de 5 dòlars al mes. Els seus recursos poden anar des d’1GB a 192 GB de memòria, d’1 a 32 vCPUs, d’emmagatzematge de disc SSD de 25 GB a 3840 GB i de transferències d’1TB a 12TB cada mes. Si us registreu per la quantitat més gran d’aquests recursos, haureu de pagar un total de 960 dòlars al mes. Aquests paquets són més adequats per a aplicacions web senzilles com els blogs.

2. Gotes de CPU optimitzades

Aquests plans inclouen màquines virtuals optimitzades que funcionen amb hiperfils dedicats. Com a resultat, poden ser l’opció perfecta per executar aplicacions intensives en CPU com aprenentatge automàtic, codificació de vídeo i publicació d’anuncis.

DigitalOcean va presentar aquesta categoria de plans pel fet de tenir un gran nombre de programadors a la seva llista de clients. Els plans oscil·len entre 40 i 640 dòlars al mes. Els recursos inclouen memòria de 4 GB a 64 GB, 2 a 32 vCPUs, espai de disc SSD de 25 GB a 400 GB i transferència de 4TB a 9TB.

El bo

Aquests són els principals aspectes positius de l’allotjament del vostre lloc a DigitalOcean:

Bona actuació

DigitalOcean pot utilitzar els avantatges de l’allotjament en núvol i el seu abast de recursos. DigitalOcean pot assegurar-se que el vostre lloc web mantingui un 100% del temps. El rendiment del lloc web també destaca per l’ús d’emmagatzematge SSD ràpid en tots els plans. El poder combinat d’aquestes funcions fa que cada lloc web allotjat a DigitalOcean sigui molt ràpid.

CPU optimitzada

DigitalOcean, tenint present la necessitat d’unitats de processament altament capacitats per als programadors, DigitalOcean va presentar els plans d’allotjament optimitzats per la CPU. Això va permetre als desenvolupadors triar un pla amb qualsevol mida de CPU que necessitessin. Aquests plans especials també ofereixen una velocitat més gran que fa que el lloc web tingui un 21% de velocitat més que els plans estàndard d’allotjament.

Dos tipus d’emmagatzematge

Podeu utilitzar els dos tipus d’emmagatzematge: bloc i objecte. L’emmagatzematge en bloc us ofereix espai per a dades estructurades xifrades que es poden reproduir a diversos racks de servidors. L’emmagatzematge d’objectes, anomenat Spaces, serveix per emmagatzemar grans fragments de dades no estructurades com el multimèdia. Podeu accedir-hi sense un servidor web dedicat.

Equilibri de càrrega

També podeu distribuir el gran trànsit entrant a totes les gotetes amb l’equilibri de càrrega. Això us pot garantir un temps de vida 100% al vostre lloc web.

Xarxa privada

Les gotetes que us han assignat coexistents al mateix centre de dades poden comunicar-se sense costos addicionals. El límit d’amplada de banda total no tindrà en compte la seva comunicació.

Comptes de l’equip

Podeu col·laborar amb altres membres de l’equip aquí. Tota la vostra seguretat estarà intacta mitjançant l’autenticació de dos factors. La facturació també es pot centralitzar amb una sola factura.

Amistós amb desenvolupadors

Més de 550.000 desenvolupadors construeixen la gran base de clients de DigitalOcean. Juntament amb els panells de control fàcils d’utilitzar i els plans d’allotjament optimitzats per CPU, ofereix sis distribucions Linux que permeten més llibertat per als desenvolupadors.

Aplicacions d’un sol clic

Podeu instal·lar qualsevol aplicació de la seva col·lecció com MySQL, Node.js, MongoDB, phpMyAdmin, WordPress, Ruby On Rails, Ghost, etc..

12 Centres de dades dispersos geogràficament

DigitalOcean opera actualment en dotze centres de dades repartits per vuit llocs del món. Els llocs inclouen EUA, Regne Unit, Canadà, Alemanya, Països Baixos i Índia. De manera que el vostre lloc pot funcionar al centre de dades més proper i proporcionar una experiència d’usuari molt més suau als visitants.

El dolent

Ara,’és el moment de mirar els pocs inconvenients possibles de Digital Ocean:

Sense suport de xat en directe ni telèfon

Només podeu contactar amb l’assistència obrint un bitllet de problemes, de manera que si necessiteu assistència telefònica, Digital Ocean probablement no us resulti bé. Digital Ocean respon de forma immediata als bitllets de problemes.

Política de devolució de diners incomplida

La política de devolució de diners o les condicions de DigitalOcean inclouen alguns inconvenients. No rebràs cap reemborsament si cancel·les el teu compte. Tant se val el temps que l’heu utilitzat, es descomptarà el primer mes’es carrega del seu pagament complet. Ells enviaran la resta al vostre compte bancari.

Conclusió

DigitalOcean és un excel·lent ajustament per a desenvolupadors que busquen implementar aplicacions web i per a usuaris tècnics que vulguin tenir més control sobre el seu allotjament. És una excel·lent elecció per a empreses amb personal tècnic o contractistes disponibles.

Digital Ocean també seria ideal per a algú que vulgui aprendre l’administració del sistema Linux, utilitzant un desplegament VPS flexible de Digital Ocean, una documentació excel·lent i una comunitat útil com a recursos.

Conclusió

Preu inicial:
5,00 dòlars


Fiabilitat
5.7


Preu
6.6


Usuari amigable
5.8


Assistència
5.0


Característiques
5.9

Llegiu comentaris

Visita a Ocean Digital

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me