Adobe adquireix la plataforma CMS Magento Commerce per 1,68 mil milions de dòlars dòlars

Magento Commerce Cloud to Power Solucions B2B / B2C a l’empresa & Clients de pimes a nivell mundial

Adobe va segellar una de les majors ofertes de l’ecosistema de plataforma de comerç electrònic CMS de codi obert i aquest any amb una adquisició de $ 1,68 mil milions de dòlars de codi de base de Magento Commerce, inclosos els seus serveis d’atenció al client assistents, la plataforma cloud i clients de subscripció de pagament..


Mark Lavelle, director general de Magento Commerce, va resumir la lògica de l’acord al seu bloc, escrivint: "A mesura que les capacitats de contingut + comerç s’han relacionat de manera inextricable, el comerç és una part més integral de l’experiència del consumidor que mai. Amb Magento’és la posició mundial’s la plataforma de comerç més popular i Adobe’líder en dissenyar i proporcionar grans experiències digitals, permetrem a cada empresa crear i proporcionar experiències convincents en temps real, relacionar-se amb els clients a través de tots els punts de contacte, i transaccionar qualsevol lloc a tot el viatge del client tant per B2C com per B2B." La direcció d’Adobe va declarar al comunicat que Magento serà "integrat perfectament" al programa Adobe Experience Cloud de "habilitacions comercials i orquestració de comandes tant de béns físics com digitals en diverses indústries, incloses les mercaderies envasades de consum, la venda al detall, el majorista, la fabricació i el sector públic." Magento compta amb més de 300.000 desenvolupadors a la seva plataforma de codi obert i comparteix clients empresarials com Coca-Cola, Nestlé, & Cathay Pacific amb Adobe. Els analistes de la indústria generalment van citar l’acord com a guanyador d’ambdues empreses, permetent a Adobe augmentar la competència amb Salesforce, Shopify, Oracle, & SAP.

Magento Commerce Cloud to Power Solucions B2B / B2C a clients empresarials i de pimes a nivell mundial

Anàlisi financera de l’acord Adobe-Magento per part de trànsits comercials & Experts tècnics

Tal com va informar TechCrunch, no és la primera vegada que la plataforma Magento Commerce ha estat comprada i venuda per inversors de tercers. "Magento va ser fundada el 2008 i comprada per eBay el 2011 en un acord que va ascendir a només 180 milions de dòlars. La companyia va tornar a ser privada el 2015 amb l’ajuda de Permira Funds, que segons fonts segons va pagar prop de 200 milions de dòlars." Segons Dries Buytaert, el fundador de la Drupal CMS & Acquia, "Sabem també que a principis del 2017, Magento va recaptar 250 milions de dòlars en finançament de Hillhouse Capital. Suposem que encara hi ha 180 milions de dòlars al banc. Si fem un senzill càlcul de fons, podem restar aquests 180 milions de dòlars dels 1.68 mil milions de dòlars, i determinar que Magento es va valorar aproximadament a 1.500 milions de dòlars o un ingrés de 10 vegades sobre els dotze mesos de ingressos de Magento. Aquest és un múltiple increïble per a Magento, que és principalment una empresa de llicències. Compareu-ho amb Shopify, que cotitza amb una valoració de 15 mil milions de dòlars i té uns ingressos de 760 milions de dòlars de dotze mesos. Aquesta valoració és bona per a un múltiple 20x. Shopify mereix el múltiple superior, perquè és el negoci millor; tota la seva empresa es distribueix al núvol i, amb un creixement dels ingressos interanuals del 65%, creix molt més ràpidament que Magento. Independentment, es podria argumentar que Adobe n’ha aconseguit molt, sobretot si pot accelerar la transformació de Magento d’una empresa de llicències a una empresa de núvols." Bloomberg va verificar que les empreses en línia utilitzen la plataforma Magento Commerce per generar un total de 155 milions de dòlars en volum brut de mercaderies anualment. Tot i això, alguns analistes de la indústria van expressar la seva opinió que Magento ha perdut el suport dels clients i desenvolupadors amb el llançament de Magento 2 i que es tractava d’una venda estratègica destinada a maximitzar el valor a causa de les conseqüències de la caiguda de la plataforma..

Anàlisi financera de l'oferta d'Adobe-Magento per part de Pundits comercials i tècnics

Anàlisi de quota de mercat de plataformes de comerç electrònic de codi obert populars i propietat

Les dades sobre la quota de mercat de diferents plataformes de comerç electrònic no són del tot consistents. Per exemple, Cloudways (utilitzant el servei Builtwith) informa que Magento té un 9% de quota de mercat en el sector amb Magento Enterprise que totalitza un 3% addicional a nivell mundial. Les dades d’Alexa, que estudien el milió de llocs web més populars a nivell mundial, mostren Magento amb una quota de mercat al voltant del 19% dels llocs web de comerç electrònic, en comparació amb WooCommerce amb aproximadament el 18% del total. WooCommerce està desenvolupat per Automattic com a complement per al CMS de WordPress. Les altres plataformes de comerç electrònic a nivell empresarial més importants són Shopify, una start-up canadiana que cotitza actualment a la Borsa de Valors de Nova York, Demandware (que ara forma part del Salesforce Commerce Cloud), ElasticPath, SAP Hybris, PrestaShop, OpenCart, Virtuemart, IBM Websphere Commerce , Botigues en línia de BigCommerce, osCommerce i Squarespace. Totes aquestes plataformes de comerç electrònic ofereixen serveis similars com ara poder llistar productes & inventari en catàlegs en línia amb diferents temes disponibles per a la personalització, integració amb passarel·les de pagament i inclusió d’un carretó de compres per a comandes en línia realitzades a través d’un navegador web. Quan es diferencien es troben en serveis allotjats de forma autònoma respecte al servei d’allotjament en núvol, el grau d’obertura disponible per a la personalització de codis, la varietat de llenguatges de programació / bases de dades utilitzats amb el sistema i la capacitat d’escala per donar suport al trànsit web a nivell empresarial. Tradicionalment, Magento Commerce ha estat considerat com el més robust de totes les plataformes de comerç de codi obert, permetent a les empreses executar un lloc web similar a Amazon.com amb una trajectòria barata per llançar una botiga de comerç electrònic molt rica en funcions. La tendència actual és fer que totes les plataformes de comerç electrònic estiguin disponibles al núvol com a productes SaaS, simplificant la facilitat d’operació i gestió del programari, on Magento s’integrarà ara al Adobe Experience Cloud per a corporacions empresarials, petites empreses i particulars. empresaris a desplegar.

Anàlisi de quota de mercat de plataformes de comerç electrònic de codi obert populars i propietat

Magento 2: " Magento 2 té una interfície d’administració molt millorada, permetent als usuaris no tècnics realitzar més coses sense haver de dependre dels seus desenvolupadors. Entre les millores de la interfície d’administració s’inclouen:

  • Un aspecte nou i global, amb una optimització per a una àmplia gamma de mides de pantalla (els comerciants que utilitzin iPads o tauletes per treballar poden trobar que aquesta actualització és valuosa)
  • Els menús d’administració s’han millorat molt
  • La creació de productes és molt més senzilla
  • Interfície d’administració millorat Magento 2

Amb plataformes com Shopify Plus en augment, la necessitat d’un UX amigable per a usuaris no tècnics és un element molt important per a qualsevol solució de plataformes de comerç electrònic. Magento compta amb una comunitat de desenvolupament molt gran i activa, tot i que l’empresa ha decidit encarnar la idea de convertir Magento en una “eina comercial per a usuaris de negocis” amb la versió 2. Reconeixent que tots els usuaris comercials no són’i desenvolupant la seva solució cap a aquest tipus d’usuari, Magento 2 s’ha convertit en més fàcil d’utilitzar." Més informació sobre Magento 2.

Anàlisi de quota de mercat de plataformes de comerç electrònic de codi obert populars i propietat

Magento Turpentina: executa els llocs de comerç electrònic més ràpidament amb la memòria cau del vernís & Nginx

Nexcess és una popular empresa d’allotjament web que ha elaborat un model empresarial d’oferir servidors web optimitzats per executar Magento Commerce a velocitats més ràpides. La companyia també ha desenvolupat el complement Magento Turpentina, allotjat a GitHub, que facilita la integració del CMS amb vernís Cache. "Turpentine és una extensió de memòria cau de pàgina completa per a Magento que funciona amb Varnish, un proxy inversor en caché molt ràpid. De manera predeterminada, Varnish no envia les sol·licituds de memòria cau amb galetes i Magento envia la galeta frontend amb totes les sol·licituds que causen un percentatge d’èxit (gairebé) zero a la memòria cau de Varnish. La trementina configura vernís per treballar amb Magento i modifica el comportament de Magento per millorar significativament la taxa de cop de memòria cau." Amb Turpentine, els propietaris de llocs web també poden executar Magento en servidors Nginx per a velocitats més ràpides amb caché de pàgina completa, suport del servidor de clúster, plantilla de bloc & La memòria cau AJAX, inclosa la compatibilitat SSL / TLS per a l’encriptació a tot el lloc de les transferències de dades dels usuaris. També hi ha un gran nombre d’extensions de tercers personalitzades disponibles per a Magento Commerce, disponibles tant de forma gratuïta com d’acords de llicència de pagament al Marketplace de la plataforma. De moment, encara no està clar què significarà l’adquisició d’Adobe per als socis de desenvolupament de Magento a la comunitat de codi obert. Més informació sobre Magent, vernís i trementina.

Magento Turpentina: executa els llocs de comerç electrònic més ràpidament amb la memòria cau de vernís i Nginx

Adobe + Magento: efecte sobre propietaris independents de llocs web & Desenvolupadors d’ecosistemes

Com que Magento no obté ingressos reals de les empreses independents que utilitzin el codi font obert per allotjar-se els seus propis llocs web, es considera que el futur de la plataforma és un producte SaaS amb taxes de llicència mensuals o anuals com a part del programa Adobe Experience Cloud. . D’aquesta manera, l’adquisició de Magento s’emmarca en un esforç continuat per part d’Adobe per canviar la seva línia de productes cap a una base de subscripcions més adaptades als mòbils i centrades en el núvol. Els socis d’inversió de Magento, Permira i el grup Hillhouse Capital, són els majors guanyadors de l’acord, mentre que els desenvolupadors de programes oberts i els programadors que construeixen eines per a la plataforma estan preocupats perquè quedin marginats per l’adquisició. Irònicament, Matt Asay (responsable de desenvolupador d’Ecosistema d’Adobe) va publicar a Medium això “el codi obert i el desenvolupament obert es troba en el nostre ADN,” bastant estrany tenint en compte que la companyia és més famosa pel Photoshop, Illustrator, Premiere, Dreamweaver, & Línies de producte flaix. Tot i això, Asay va resumir la dinàmica de l’acord succintament escrivint:

El compromís actiu amb les comunitats i els estàndards de codi obert ha estat un element cada cop més vital de la nostra cultura de l’enginyeria en convertir-nos en una empresa de plataforma. Adobe admet de forma activa estàndards oberts com el WCAG 2.0 i organismes de normes com el W3C; confiem en part de la indústria’s millors programes de codi obert, inclosos MongoDB, Apache Kafka i CentOS; i els nostres empleats també contribueixen a una àmplia gamma de projectes de codi obert, inclosos Apache Spark, claudàtors i molts més … Magento és una plataforma de comerç molt popular. Al centre d’aquesta popularitat hi ha un exèrcit de desenvolupadors centrat col·lectivament a millorar i ampliar la plataforma’Les capacitats bàsiques i el rendiment a una escala i velocitat sense precedents. Aquesta comunitat d’innovadors està afegint contínuament noves capacitats alhora que millora la qualitat i la seguretat de la plataforma.

Nicholas Panagopoulos, de TransPerfect, suggereix que l’oferta al núvol d’Adobe-Magento comportarà probablement una major integració amb Microsoft Azure, ja que Adobe ha traslladat la majoria dels seus serveis a la plataforma. Els desenvolupadors web i els propietaris de llocs de comerç electrònic hauran de mirar de prop els detalls d’aquest sector per veure quins canvis es produiran amb el llançament de Magento 3.

Adobe i Microsoft:

Plans d’una associació estratègica per ajudar les empreses empresarials a adoptar transformacions digitals i oferir experiències personalitzades convincents en totes les fases de les seves relacions amb els clients. En conjunt, les dues companyies permetran a les empreses reforçar dràsticament les seves marques mitjançant solucions amb Microsoft Azure, Adobe Marketing Cloud i Microsoft Dynamics 365.

Més informació sobre el partenariat Adobe + Microsoft.

Adobe + Magento: efecte sobre propietaris independents de llocs web i desenvolupadors d’ecosistemes

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me