10 consells per fer un lloc web agradable per a mòbils

Quina importància té un dispositiu agradable per a mòbils? La resposta és que és molt important.


El 80% dels llocs web principals, segons el rànquing Alexa, han estat optimitzats per a telèfons mòbils. A més, el 80% de tots els usuaris d’internet tenen telèfons intel·ligents i l’utilitzen per navegar per pàgines web.

Com que tothom sembla tenir el seu telèfon mòbil en tot moment, per què no voleu aprofitar aquesta oportunitat i fer que el vostre lloc web sigui mòbil?

Tenir un lloc agradable per a mòbils significa que això’és fàcil llegir el text, fer clic als enllaços, navegar pel lloc i consumir el contingut en un telèfon mòbil.

Aquí teniu deu consells sobre com fer que qualsevol lloc web sigui mòbil.

1. Instal·leu un tema sensible

Per aprendre a respondre el lloc web des del mòbil, la solució pot ser senzilla si es tracta d’un lloc de trànsit baix o d’un lloc web nou. Podeu fàcilment canvieu el tema per un tema nou amb resposta.

A continuació, es mostra un tutorial de disseny web mòbil mòbil sensible si utilitzeu WordPress. Vés al tauler de control de WordPress i navega a “aparença,” i llavors “temes,” i llavors “instal·lar temes.” Un cop allà, podeu escriure “sensible” a la barra de cerca per obtenir tots els temes que tinguin resposta. Hi ha centenars de temes gratuïts i premium que podeu triar a WordPress. Això ajuda a convertir el vostre lloc de WordPress en una versió senzilla per a mòbils.

Un cop hàgiu seleccionat el que funciona millor per al disseny del vostre lloc, instal·leu-lo i haureu fet els primers passos cap a la creació d’un lloc agradable per a mòbils.

Instal·leu un tema sensible

2. Feu que el vostre menú sigui més senzill

Com que la mida de la web per a mòbils d’una pàgina web és molt menor que una pàgina d’escriptori, heu de tenir en compte això quan creeu un lloc web amigable per a mòbils.

A la versió d’escriptori del vostre lloc, pot ser més llarg i tenir més opcions. Tanmateix, si no’No vull que els visitants hagin de fer zoom o reduir per veure totes les opcions del menú, heu de fer que tot sigui una mica més concis i senzill..

Per crear un lloc web mòbil des d’un lloc web existent, proveu a reduïu la fluff del vostre lloc web, i només inclouen les eines essencials de navegació. Per aprendre a adaptar llocs per a dispositius mòbils, hauríeu d’avaluar el vostre lloc web actual i pensar en coses com ara quines opcions de menú són necessàries? I què es pot combinar?

Totes les opcions han de poder encaixar directament a la pantalla i tenir una clara direcció de navegació. Probablement voldreu eliminar la barra lateral que molts llocs web utilitzaran, ja que a la vista mòbil del vostre lloc web, s’anirà cap a la part inferior del lloc, fent-la gairebé inutilitzable..

3. Escurçar els formularis

És possible que hàgiu notat un tema sobre aquests consells sobre com adaptar el vostre lloc web a dispositius mòbils. Una vegada més, voleu que els elements del vostre lloc web siguin el més senzills i possibles intenta retallar i escurçar els formularis.

Quan creeu un formulari per al vostre lloc web mòbil, penseu si necessiteu totes les línies. Un dels processos llargs i difícils de fer la comprovació, especialment en un dispositiu mòbil, és un dels motius més importants perquè els vostres clients potencials abandonin el seu carro de la compra.

4. Teniu un disseny senzill

El millor disseny de llocs web per a mòbils és més senzill del que podria ser a la versió d’escriptori. Quan les coses són massa grans, es fa massa complicat carregar-se al dispositiu mòbil sense anar gaire lent.

Els dissenys senzills són millors perquè ajuda a mantenir l’interès d’atenció de qualsevol visitant mòbil que pugui arribar al vostre lloc web. Voleu mantenir tot allò accessible per a ells i amb un bonic disseny professional.

Teniu un disseny senzill

5. Afegiu una funció de cerca

Aquest és un altre element de disseny que cal considerar per fer el vostre lloc web més mòbil. Si teniu problemes per escurçar el vostre menú mòbil, afegir a la barra de cerca per evitar això.

Tenir una funció de cerca pot reduir la necessitat de tenir un menú massa gran i pot ajudar els visitants a trobar el que necessiten ràpidament al lloc.

6. Mantingueu els botons grans

Els llocs web optimitzats per a telèfons mòbils facilitaran la navegació pel lloc amb un dit o un polze. Voleu assegurar-vos que hi ha suficient espai entre botons o caixes de formulari per assegurar-vos que algú no ho fa’No heu de treballar molt per fer clic al botó dret.

Res no és més frustrant per al visitant que no poder fer clic al botó dret, de manera que si es mantenen els botons més grans, es proporcionarà una millor experiència d’usuari als vostres visitants..

7. Optimitzeu la mida de la imatge

Una de les coses més importants que heu de fer per comprovar un lloc web en un telèfon mòbil és la mida de la imatge. Voleu que les imatges siguin el més petites possibles sense sacrificar la qualitat de la imatge. El motiu pel qual voleu reduir la mida de la imatge és perquè l’ample de banda dels telèfons acostuma a ser molt menor que els ordinadors d’escriptori, cosa que significa que aquestes mateixes imatges triguen molt més a carregar-se.

Per tenir un lloc web optimitzat per a mòbils, no ho és’no es tracta de crear un lloc mòbil ben dissenyat. Una gran part d’això es tracta oferint millors experiències d’usuari. Tenir una pàgina que es carrega més ràpidament i que utilitza menys de les seves dades ajuda a millorar aquesta experiència.

Optimitza la mida de la imatge

8. Don’t Utilitzeu Pop-Ups

Les finestres emergents generalment són una mala idea quan convertiu un lloc web per a la visualització mòbil. El motiu pel qual és el petit “X” el botó emergent es fa encara més petit en un dispositiu mòbil i es fa gairebé impossible de tancar.

Quan s’intenta fer clic a la petita “X,” fins i tot podrien fer clic de manera accidental sobre la càrrega, cosa que fa que el vostre visitant surti de la pàgina i pugui arruïnar l’experiència de l’usuari.

Per tant, és millor fer-ho elimina les finestres emergents del dispositiu mòbil. Si decidiu utilitzar-les, assegureu-vos de veure com es veu el vostre lloc en un dispositiu mòbil abans de publicar el nou disseny. Assegureu-vos que podeu tancar les finestres emergents sense cap problema.

9. Assegureu-vos que no ho heu fet’t Bloqueu CSS, Javascript o fitxers d’imatges

Un altre consell sobre com compatibilitzar el vostre lloc web amb dispositius mòbils és assegurar-vos que quan utilitzeu Java, no ho esteu fent’No bloquegeu els fitxers CSS o Image. Per fer llocs web favorables per a mòbils, cal utilitzar el fitxer CSS i els fitxers amb programari i codificació universalment acceptables.

Quan es desenvolupen llocs web per a dispositius mòbils, com més especialitzada sigui la codificació i el programari que utilitzeu, menys probabilitat que el vostre lloc sigui compatible.

Assegureu-vos que no heu bloquejat fitxers CSS, Javascript o Imatges

10. Eviteu fer servir grans blocs de text

Heu d’intentar reduir la quantitat de text que apareix a la versió mòbil del vostre lloc. Tot i que necessiteu algun text per mostrar de què tracta el vostre lloc, és millor mantenir el número de paraules i els paràgrafs el més mínim possible.

Els grans blocs de textos esdevenen aclaparadors i difícils de llegir mentre es troben en un dispositiu mòbil. Com que un telèfon mòbil té una pantalla petita, una frase pot trigar quatre o cinc línies. Es pot afegir ràpidament.

Eliminació de grans blocs de textos ajuda els vostres visitants a entendre millor el vostre lloc web i a centrar-se en allò que intenteu dir-los.

Com fer un lloc web FAQ per a mòbils

Com detecten els llocs web dispositius mòbils?

És molt fàcil per a un lloc web veure si el visitant accedeix al lloc des d’un telèfon mòbil o un navegador d’escriptori. Sovint, els llenguatges d’escriptura del servidor inclouen una mica de codi per ajudar a detectar-lo.

Per què són importants els llocs web mòbils?

Tantes persones utilitzen el telèfon mòbil per comprar, fer recerca o qualsevol altra cosa que vulguin fer a Internet. Sense tenir un lloc web amigable per a mòbils, es pot desanimar a visitar la seva pàgina a causa d’una mala experiència d’usuari.

El meu lloc web és agradable per a mòbils?

Podeu comprovar si ja teniu un lloc agradable per a mòbils. Per aprendre a provar un lloc web en un dispositiu mòbil, podeu utilitzar Google’s tester del lloc web, anomenat Webmaster Tool. Et mostrarà si el teu telèfon compleix els requisits del lloc web per a mòbils.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me